USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Двоє 14-літніх арабів напали на поліцейського в Єрусалимі

15 Серпня 2019 23:46
15 серпня о 18:15 прес-служба поліції повідомила про напад із застосуванням холодної зброї в Старому місті Єрусалиму, біля воріт Ланцюги (Шаар а-Шальшелет). У поліції заявляють про теракт, пише News.ru.co.il.

Напад було скоєно приблизно о 18:00: двоє неповнолітніх арабів, озброєних кухонними ножами (з металевим і з керамічним лезами), напали на одного зі співробітників поліції, встигли поранити його, але були нейтралізовані іншими поліцейськими. Одного з терористів було вбито, другий – важко поранений.

В результаті нападу поранення в плече отримав співробітник поліції.

Бригада «Маген Давид Адом» надала постраждалому швидку допомогу і доставила його в ієрусалимську лікарню «Шаарей Цедек». За оцінкою медиків, поранення середньої тяжкості, загрози життю немає.

Агентство Maan передає, що в ході зіткнення постраждав також охоронець мечеті Аль-Акса. У поліції кажуть, що він отримав травму ноги.

Ведеться розшук можливих спільників терористів.

Після теракту поліція закрила вхід на Храмову гору. У Старому місті посилено заходи безпеки.

Після теракту десятки мусульман прийшли до проходу на Храмову гору, де було скоєно напад на поліцейського, і молилися. Поліція не перешкоджала молитві.

Опубліковані імена двох арабських підлітків, які вчинили це збройний напад: 14-річні Насим Абу Румі і Хамуда аш-Шейх, з села Азарія, розташованого неподалік від Єрусалима.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus