USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Двоє лучників з Луцька представляють Україну на Кубку Європи

17 Квітня 2024 22:48
Двоє лучників з Луцька Олександр Димарчук та Назар Собуцький у складі збірної змагаються за першість у першому етапі Кубка Європи.

Про це повідомляє Суспільне.

Змагання розпочалися 15 квітня і триватимуть до 20 квітня 2024 року в місті Софія у Болгарії. Участь у європейській першості беруть 273 спортсмени з 27 країн.

Олександр Димарчук і Назар Собуцький потрапили до складу молодіжної збірної України і змагатимуться в категорії Кадети (U18). Загалом у складі збірної команди України 20 спортсменів і 4 тренери.

Для спортсменів з Луцька – це перші міжнародні змагання.

Що відомо про Олександра Димарчука і Назарія Собуцького

В січні 2024 школяр із ліцею № 10 Назар Собуцький став першим майстром спорту зі стрільби з лука у Волинській області, виконавши норматив на чемпіонаті України у Львові. Лучанин вибив 574 із 570 необхідних очок для складання нормативу.

На тих же змаганнях Олександр Димарчук потрапив у топ-10 найсильніших кадетів України, а на початку березня став переможцем Чемпіонату України зі стрільби з лука в приміщенні серед кадетів у місті Черкаси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus