USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Динамо» стартувало у Лізі чемпіонів нічиєю з «Бенфікою»

14 Вересня 2021 23:55
У першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів київське «Динамо» зіграло в нульову нічию з португальською «Бенфікою». Португальці значно більше володіли м’ячем, однак розписатися у воротах киян так і не зуміли.

Старт матчу та і загалом перший тайм був за «Бенфікою», але лише в плані володіння м’ячем та кількості моментів. Португальці активніше розпочали і вже на 3 хвилині створили момент – потрапити м’ячу в рамку воріт після удару Рафи Сілви завадили захисники. Але попри володіння «орлів», найнебезпечніший момент стартових хвилин створили динамівці. Буяльський виборов м’яч в Отаменді поблизу карного майданчика гостей, і останній вимушений був фолити – штрафний. Пробивати взявся Шапаренко, але влучив у поперечину.

«Динамо» лише зрідка демонструвало якусь активність на фоні володіння м’ячем «Бенфікою», натомість португальці левову частину тайму ніяк не могли втілити ігрову перевагу не те, що у гол, а і у моменти.

Лише останні хвилини ледь не стали фатальними для «Динамо» у першому таймі. Після награної комбінації забивати міг Рафа Сілва, але разом з Бойком перекинув і ворота. Також кіпер киян парирував удар ексдинамівця Яремчука. Як підсумок першої половини зустрічі – нулі на табло.

У другому таймі «Бенфіка» не була такою агресивною, як в першій половині. Натомість кияни заграли активніше. Луческу випустив в напад Гармаша та замінив вінгерів Де Пену та Циганкова на Вербича та Караваєва. Попри це, моментів у «Динамо» в другій половині не побільшало.

Лише у додатковий час кияни мали шанси, щоб вирвати перемогу, але Шаперенко вдруге у матчі влучив у каркас воріт потужним ударом. А його гол після подачі Гармаша не зарахували через офсайд.

Відтак фінальний свисток арбітра зафіксував нульову нічию.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus