USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Богдан, Єрмак – це все наші друзі»: Джокер опублікував прослуховування скандального забудовника Микитася

3 Лютого 2020 22:45
Пранкер Джокер опублікував відео за участю скандального забудовника та екснародного депутата Максима Микитася. На ньому колишній народний обранець хвалиться своїм колегам тим, як «повирішував питання зі своїми друзями» Андрієм Богданом та Андрієм Єрмаком.

Запис з ресторану одного з готелів пранкеру, за його ж словами, передали його колеги зі Служби безпеки України. Сам він публікує відео у своєму телеграм-каналі, інформує 24канал.

У ході бесіди один зі співрозмовників скаржиться на відкриті проти нього справи і запитує, як вирішити усі ці питання. Натомість Максим Микитась відповідає, що цим «займеться зокрема, і Банкова».

«Це питання вже на 100%... Наше об’єднання, ми заявляємо, що ми єдині, і далі вже працюємо у межах того меморандума, що у нас є», – заспокоїв скандальний забудовник.

Далі у Микитася запитують, чи мовиться про меморандум з Сергієм Кучером – ексочільником Державної будівельно-архітектурної інспекції. У відповідь екснардеп каже, що, «зокрема, і про Кучера, але не лише про нього».

Там зараз така цікава історія. Навіть ті, хто зараз є противниками одне одному – ті ж самі Андрій Богдан і Андрій Єрмак – це все наше угруповання. Це все наші друзі, – заявив Максим Микитась.

Окрім того, пранкер заявляє, що володіє інформацію, буцімто Максим Микитась був настільки вдячним своїм «друзям» Богдану і Єрмаку, що подарував їм десятки квартир, оформлених на підставних людей.
Як зазначає на своїй сторінці Олександр Дубінський, запис на 99% проводився ексдиректором УкрБуд Майбородою, який підписав угоду з детективами НАБУ.

«Витік міг відбутися тільки за вказівкою директора НАБУ Ситника, доля якого зараз вирішується на Банковій у зв'язку з визнанням Ситника корупціонером.

За допомогою «зливу» Ситник передає привіт Офісу президента, натякаючи, що не потрібно ризикувати з його звільненням, щоб в ефірі не з'явилися інші уривки записів. Тут важливо зазначити, що аналогічні цілі переслідували записи з кабінету судді Вовка.

Такий прямолінійний і тупий шантаж Офісу з боку Ситника підкреслює, в якій безвихідній ситуації він знаходиться», - пише нардеп.
Що відомо про Максима Микитася?

Максим Микитась – один із найбільших київських забудовників, з червня 2010 року очолював Українську Державну будівельну корпорацію «Укрбуд» (яка неодноразово потрапляла у скандали).

Депутатом став у 2016 році, переміг в одномандатному окрузі № 206 у Чернігові як самовисуванець. У 2019 балотувався до Верховної Ради там же, однак програв кандидату від «Слуги народу».

2 жовтня 2019 року НАБУ й САП повідомили Микитасю про підозру в заволодінні майном Національної гвардії України на суму понад 81 мільйон гривень. Екснардеп, вважає слідство, використовував підконтрольні будівельні компанії та діяв у змові з екскомандувачем Нацгвардії, гендиректором компанії-забудовника, приватним оцінювачем та іншими особами. І у такий спосіб організував корупційну схему та заволодів нерухомістю Нацгвардії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Незнайомка Показати IP 3 Лютого 2020 22:53
Відео не показує!
українець Показати IP 4 Лютого 2020 07:54
Чому всі стільки про всіх все знають, а їх не заарештовують і вони на свободі надалі крутять свої справи? Що за країна така?!
ан Показати IP 4 Лютого 2020 09:55
це страна чудес в гіршому її варіанті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus