USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екологічну катастрофу в Криму показали з висоти. Відео

6 Вересня 2018 09:13
Масштаби екологічного лиха в окупованому Криму, яке спричинив викид небезпечних речовин із заводу «Титанові інвестиції» біля Армянська, перевищили очікування. Для стабілізації ситуації доведеться сім місяців заливати водою кислотосховище підприємства.

Відповідне відео опублікували у Youtube.

Як інформує 24 канал, наприкінці літа в Армянську стався викид небезпечних речовин на заводі «Титанові інвестиції». У ніч на 27 серпня предмети в місті вкрилися липкою іржею. Місцеві жителі скаржаться, що важко дихати, у декого почалась алергічна реакція.

3 серпня токсичні речовини з Армянська виявили у повітрі на Херсонщині. 4 серпня російська влада окупованого півострова прийняла рішення про евакуацію всіх дітей з міста. Завод «Титанові інвестиції» закрили на два тижні.

Зазначається, що випари небезпечних речовин йдуть з озера площею один квадратний кілометр. Воно є накопичувачем кислоти, а випари з нього накрили не тільки окупований Армянськ, а й частину сусідньої Херсонської області.

Також повідомлялося, що на адмінмежі з окупованим Кримом прикордонники скаржаться на погане самопочуття через випари невідомої речовини на титановому заводі "Кримський титан".

На опублікованому у мережі відеозаписі, показано територію навколо заводу та сам накопичувач кислоти. Як видно на записі, навколо все наче випалено, а вся рослинність загинула.

Відео наслідків викидів в Армянську:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олег Показати IP 6 Вересня 2018 10:16
Скоро вiд дадуть Крим буде у нас ще один чорнобиль
Іван до Олег Показати IP 6 Вересня 2018 11:10
Там ще в них по пьєсі пару бомб повинно гахнути, а потім справжня пустиня - крим. Фільм сталкер, частина друга.
Степан (Крымчанин) Показати IP 6 Вересня 2018 11:18
Варто додати що це підпріємство належить (а відтак відповідальність) українському алігарху Фірташу.
123 до Степан (Крымчанин) Показати IP 6 Вересня 2018 13:02
скоро камни с неба повалят, дождались все таки дерьма русскаво
опа до Степан (Крымчанин) Показати IP 6 Вересня 2018 13:04
Йому що Україна, що рассєя - по цимбалах, бабло косить і все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus