USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Економічна зона на Донбасі: Зеленський назвав друге питання всеукраїнського опитування

15 Жовтня 2020 10:57
Президент Володимир Зеленський назвав друге запитання, що будуть ставити українцям на всеукраїнському опитуванні в день місцевих виборів 25 жовтня. Він буде стосуватися створення економічної зони на Донбасі.

Про це Зеленський заявив у відеозверненні, пише РБК-України.

«Ми обіцяли вирішувати всі важливі питання разом з тобою. І ми робимо перші кроки на цьому шляху. Сьогодні питання номер два – чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони», – сказав Зеленський.
Нагадаємо, 13 жовтня Зеленський заявив, що в день проведення місцевих виборів в Україні 25 жовтня на виборчих дільницях проведуть всеукраїнське опитування і українцям запропонують відповісти на п’ять питань.

Вчора Зеленський повідомив, що першим питанням буде, чи потрібно ввести довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
@ Показати IP 15 Жовтня 2020 11:19
Не дивився жодноі серіі ,,слуги ...,,майже 95 кв і то ніколи до кінця-а тепер квартал кожного дня і на усіх каналах! Нагадує період Брежнєва....
скептик Показати IP 15 Жовтня 2020 11:51
з якого дуба він впав ? що там зараз не вільна економічна зона ? більше того. там прохідний двір під контролем бандюків. з таким самим успіхом можна говорити про вільну економічну зону в сомалі.
1488 Показати IP 15 Жовтня 2020 12:14
Донбас(донецький вугільний басейн) охоплює більшу частину Донецької області без Приазов'я та крайньої півночі, південь Луганської області, а також прилеглі частини суміжних зі сходу і заходу областей — схід Дніпропетровської (Україна) та захід Ростовської області (Росія). Це не адміністративна одиниця
Саша Показати IP 15 Жовтня 2020 12:42
Вільною економічною зоною Донбас був при "янику" і найбільш дотаційним регіоном (в бюджет віддавав менше ніж отримував з бюджету) і це при тому що там і вугільна промисловість і металургійна. І тепер знов тих бандитів фінансувати і відбудовувати їхні підприємства коштами людей?
еге до Саша Показати IP 16 Жовтня 2020 13:15
найбільше та банда фінансується трикрато обдертими з пенсіонерів коштами!
скептик Показати IP 15 Жовтня 2020 14:10
цю ідею йому мабуть підкинув махмутов, щоб його зареєстровані там підприємства легально не платили податків, бо де-факто через офшори вони і так їх не платять. ще б цей циркач запропонував ввести нові податки з українців на відбудову тої бандоти.
правдиво Показати IP 16 Жовтня 2020 13:30
Ганебно звертаючись тикати до десятків мільйонів людей це ознака хама й не вихованості!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus