USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Екс-лісник розкрив деталі таємного бізнесу у закритій резиденції Порошенка

21 Вересня 2018 09:26
У закритій державній резиденції президента України «Залісся» займаються продажем деревини, звірів і навіть їхнього м’яса.

Про це йдеться в сюжеті програми «Гроші» на телеканалі 1+1.

Обурений працівник резиденції провів екскурсію для журналістів.

Колишній лісник Володимир (ім’я змінено з метою безпеки) провів журналістів до президентського лісу обхідними шляхами і показав там пастку для диких звірів. Зокрема сюди тиждень тому потрапив кабан.

За словами екс-лісника, полювання у лісі влаштовуються для політичної верхівки – представників влади привозять сюди десятками, влаштовуючи своєрідне сафарі.

При цьому, як зазначається у сюжеті, стріляти звірів у «Заліссі» не можна, що підтверджує й сам директор резиденції Василь Грицик. Але за останні п’ять років у держрезиденції дичини настріляли майже 9 тонн на майже 200 тисяч гривень і це м'ясо виставляється на продаж.

Однак, в основному, тут заробляють на деревині – нібито спилюють мертві дерева і продають населенню за ціною 240 гривень за один куб. Володимир був неодноразово свідком такої рубки. За його словами, справжній трухляк навіть не чіпають. Починають пиляти наприкінці осені і зараз вже на деревах ставлять мітки.

Загалом, за п’ять років керівництво Залісся на продажі тварин і деревини лише офіційно заробило близько 10 мільйонів гривень і продовжують заробляти зараз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не розумію Показати IP 21 Вересня 2018 13:22
9 тон м'яса розділити 200 тисяч гривень дорівнює 22,22 грн. за кг., халява де можна придбати це м'ясо. Кругом бардак...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus