USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Екснардеп заявив, що Вакарчук – «брехун та лицемір». Відео

4 Січня 2020 18:13
Колишній депутат Верховної Ради VIII скликання від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що народний депутат від партії «Голос» Святослав Вакарчук «брехун та лицемір».

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook й прикріпив відео виступу Вакарчука на регіональному каналі «Новини Донбасу», пише Znaj.ua.

«Подивіться і поширте, будь ласка, це відео 2014 року, щоб вся країна знала, який Святослав Вакарчук брехун та лицемір! Вакарчук ще тоді говорив «какая разница» як зараз Зеленський! А тепер Славко проти новорічного привітання Зеленського віршики пише. Гидко від лицемірства!» – йдеться у повідомленні до відео.
На відео Вакарчук емоційно висловлюється про конфлікт на Донбасі. Він заявляє, що областям України потрібно дати більше прав та стверджує, що жителі Донбасу мають самостійно обирати, на честь кого їм називати вулиці.

До того ж, Вакарчук виступав за припинення нацьковування людей за придуманими політтехнологами приводами, «винести за дужки поняття «мови», «герої», «історія».

«Нехай у Донецьку люди самі приймають рішення з приводу культурних пам’ятників, назв вулиць, вшанування героїв, як вони вважають за потрібне. І ніхто ні в Києві, ні у Львові не має права сказати їм, що це неправильно», – вважав тоді музикант.

З вуст Вакарчука також прозвучало гасло «Ми різні, але ми разом». На його думку, регіони повинні мати більше повноважень, але в рамках Конституції України й чинного законодавства.
Зазначимо, що Святослав Вакарчук висловив своє непогодження зі словами президента Володимира Зеленського, який сказав: «Немає різниці, хто в якій частині України живе і які ідеали сповідує». Лідер партії «Голос» написав вірш щодо цього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Їван Показати IP 4 Січня 2020 18:28
Ото Мосійчук глаголить ? Чиє би мичало ! Та на тобі нема місця, де печатку ставити !
Анонус до Їван Показати IP 5 Січня 2020 06:22
Від того, яким є джерело інформації, відео з лясоточінням Ватарчука нікуди не дінеться. Краще по темі говоріть, а не стрілки переводите.
Козак гавгавлюк Показати IP 4 Січня 2020 19:15
А я думав, що Славко просто тупий мажор! Хто ж йому раніше писав ці мудрі тексти?
Вакарчуку Показати IP 4 Січня 2020 19:28
На політичній кар'єрі Вакарчука та йог партії "Голос" можна ставити хрест. Більшого лицемірства вже бути не може!
ПРосто Показати IP 4 Січня 2020 23:07
Це шкура, як звичайна повія, хто платить - тому й л**е. Це повний ноль, як і ті хто вірять такому м&&аку. Отакі, чмошники, скоро слово патріот прирівняють до терорист.
Андрій до ПРосто Показати IP 5 Січня 2020 07:38
Трохи до іншого, теж на букву П.
Бейсболіст до ПРосто Показати IP 5 Січня 2020 22:15
Так, Мосійчук ще та шкура. То до Ляшка, то до Ахметова.
Олексій Показати IP 4 Січня 2020 23:26
Нормальні речі говорить Вакарчук.
Петро до Олексій Показати IP 5 Січня 2020 08:43
Не Шо балаболить, а що робить треба оцінювати. Досить балаболок обирати. Це не Славко-дурко подався в Мінськ заробітчанином на корпоративчик? (і як воно поєднується з депутутською діяльністю? Бо з розумовою і Законом - аж ніяк!)
Б до Петро Показати IP 5 Січня 2020 22:20
Чим Мінськ не вгодив? Серед білорусів теж багато нормальних людей. Ватніки б пісні на українській мові не слухали б. І не чмиріть заробтчан, офіційно визнано, що без перечислень із-за кордону, наша економіка вже загнулася б.
Азіров Показати IP 5 Січня 2020 05:43
Не для цього я створював податкову службу України, щоб всякі працівники ротом її ігнорували. Де декларація про заробіток 0кеану у Мінську?
Док Показати IP 5 Січня 2020 07:12
Да ще треба 10млрд.в пукіна позичити!!!а лохи пусть платят!!!
Вакарчуку Показати IP 5 Січня 2020 08:49
"Зазначимо, що Святослав Вакарчук висловив своє непогодження зі словами президента Володимира Зеленського, який сказав: «Немає різниці, хто в якій частині України живе і які ідеали сповідує»" А що, в Україні вже зявилися якісь обовязкові для "сповідування" ідеали? Чи є якісь преференції залежно від місця проживання? Бачу, що певна частина доморощених зомбованих проплачених "недополітиків" робить все, щоб український народ ніколи не став українським народом.
Остап Вакарчук Показати IP 5 Січня 2020 11:08
А Вакарчук С., все життя хіба не таким був, як висловились попередні читачі. Ви тільки прислухайтесь у співбесіді розмовляє нормальною мовою не гаркавить, як тільки починає свій спів то таке враження, що в губах тримає свисток. Не хочу навіть розуміти, що це його сценічний образ.
Наталя Показати IP 5 Січня 2020 14:07
Були великі сподівання, що нарешті ми не будемо чути відвертої брехні, яка може працювати на рейтинг, але дива не сталось. Можливо, у Верховній Раді атмосфера така, що не брехати не можна. Прикро за Славка, стає таким, яких хотіли позбутись.
Ростік Показати IP 5 Січня 2020 17:37
Вакарчук молодець. Повністю підтримую. Є різниця як будуть називатись вулиці та кому пам'ятники будуть ставитись. Я не бажаю в своїй країні бачити пам'ятники Сталіну, Жукову, Гіві, Мотороллі, які нищили український народ. Стосовно гостролей у Мінську у англ компанії World of Tanks - якщо люди добре ставляться до України, то чому їм не дати концерт? Виходить Кварталу можна було виступати і в Ізраїлі, Туреччині та в ін. країнах, продавати серіал "Слуга народу" в Росію теж можна, а іншим ні. Демагогія. Вакарчук єдиний подав нормальний законопроект про ринок землі із захистом від олігархів.
Бейсболіст Показати IP 5 Січня 2020 22:13
Мосійчук з Ляшком за гроші Ахметова чого хоч понарозказує, лиш би знову за грати не сісти. А стосовно вірша, то кожен рядок - прямо в точку. Навіть Шевченко казав: "Та не однаково мені, Як Україну злії люде Присплять, лукаві, і в огні Її, окраденую, збудять… Ох, не однаково мені."
Народна прокуратура Показати IP 6 Січня 2020 10:41
Політик лише тоді щось важить, якщо має що сказати людям. Вакарчук повний нуль у політиці, це не його, як і для футболіста Шевченка
Василь до Народна прокуратура Показати IP 6 Січня 2020 14:11
Так, політика - це не його, але патріотом Славко не перестав бути. Вакарчук хоча б привів у партію молодих депутатів, серед яких нема жодної продажної морди. Мені зараз теж неоднаково. Ще в 14 році можна було якось іти на компроміси, поки не було війни на сході. А після цього дозволити їм називати вулиці в честь Гіві і Мотороли? Ні. Є якісь рамки розумного, а не все без різниці.
Народна прокуратура Показати IP 7 Січня 2020 16:31
Маєте рацію. Багатьом моїм знайомим сподобалось новорічне вітання Президента. Намагаюсь пояснити їм, що така "безідейна" політика проводилась Україною 25 років і в результаті ми отримали агресію від сусідів і зрадництво частини своїх громадян, яким такої ідеології було мало, вони молились на "сильного лідера" і воліли відновлення імперії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus