USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Експравоохоронець: що відомо про лучанина, який вистрілив в голову директору фінустанови. Екслюзивне відео

29 Грудня 2019 12:40
Правоохоронці затримали чоловіка, який днями у Луцьку зі зброєю напав на працівників приватного відділення поштового зв’язку. Злочинцем виявився 55-річний лучанин.

З ексклюзивного відео, яке вдалося отримати журналістам, видно, що чоловік відразу вистрілив у голову директору та протяг за волосся оператора-касира, після чого покинув приміщення, спокійно йдучи вулицею, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Що стало причиною таких дій чоловіка, поліція не повідомляє. Очевидно, він не мав на меті грабіж, адже із закладу нічого не виніс.
З власних джерел журналістам телеканалу стало відомо, що нападник - колишній працівник карного розшуку на пенсії. Також відомо, що раніше він працював у службі охорони «Скорпіон».

На одному із відео, які потрапили до журналістів, видно, як людина одягнута, у камуфляж і накрита чимось схожим на плащ заходить з пістолетом до приміщення – і одразу ж здійснює постріл у чоловіка, який, як згодом виявилося, є директором закладу.

На іншому відео злочинець за волосся витягує з-за робочого столу працівницю закладу і зв’язує їй руки. Чоловік одягнутий у камуфляжні штани, білу кофту. На голові кепка і каптур. До слова, директора закладу, якому злочинець вистрелив в голову, прооперували. Нині його життю нічого не загрожує.

Слідчі відкрили кримінал за частиною 3 статті 187. Це розбійний напад поєднаний з проникненням у приміщення. Злочинцю світить від 7 до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Активіст Показати IP 29 Грудня 2019 13:08
Мутнячок, не все так просто. Але точно не грабіж.
скептик Показати IP 29 Грудня 2019 13:19
расцвела буйним цветом малина, разухабилась разная тварь
Психопланетарій, Лип Показати IP 29 Грудня 2019 13:25
Дуже ця історія дивна та нагадує часи робін гудів. Зайшов у приміщення, вистрілив в голову сидячому, касирові зв"язав руки, нічого з фінустанови не виніс, вийшов через двері та тихо пішов по проспекту Волі. Ще раз кажу, що дуже навіть дивно все це. Не хочеться гадати, але схоже на те, що раніше фігуранти події один одного знали. Мабуть злочинець колись ціми людьми був принижений або ображений, ось і прийшов час помститись.
BRAVO!!! BRAVISIMO!! Показати IP 29 Грудня 2019 14:01
Де можна ознайомитися з статистикою злочинів скоєнних правоохоронцями? НІДЕ. Чому? Томущо побачивши її ми моглиб зробити висновок що маємо справу з організованною злочиною організацією!!! Яка існує за рахунок громадян!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
123 Показати IP 29 Грудня 2019 14:06
Це тільки початок. Таким шляхом люди самі будуть закривати ці шарашкіни контори, коли держава не може.
Сергій до 123 Показати IP 29 Грудня 2019 18:46
А чому б тобі самому не спробувати попрацювати в поліції,іди спробуй,наведи порядок,на схід з'їздиш послужиш,а тоді пі...ти будеш.А то сидить в мами під спідницею інтернет герой.
Клава Показати IP 29 Грудня 2019 14:18
то якесь чмо, а не екс-Пінкертон..
5.45 Показати IP 30 Грудня 2019 06:37
Чи не один з обманутих клієнтів він? Якому надали "інформаційні послуги" за дорого. За просто на таке не пішов, була причина. Можливо справедливо??
хехъ Показати IP 30 Грудня 2019 09:19
Взрослый человек, тем более с оперативным опытом, не пойдет на подобное не продумав последствия содеянного. И, кому то нужно было слишком раздосадовать его, дабы вынудить на этот мужской, вызывающий уважение, поступок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus