USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Елітні автівки, нерухомість та 2 паспорти Гладковського-молодшого: таємне життя розкрадача «Укроборонпрому»

8 Березня 2019 13:43
Скандал навколо «Укроборонпрому» привернув увагу до сім’ї заможних політиків – Гладковських. Спочатку від журналістів дісталося старшому Гладковському – Олегу. А нещодавно, відкрилися нові факти, які доводять причетність до розкрадання бюджету ще й Ігоря Гладковського – сина Олега Гладковського.

Молодий хлопець їздить на дорогих авто, не звертаючи уваги на штрафи поліції, а також має два паспорти. В одному з них він Гладковський – учасник розкрадань в «Укроборонпромі», а в іншому – Свинорчук, власник офшорних компаній, через які виводилися гроші.

Також Ігор Гладковський займає посаду почесного консула Сейшельських островів. «Мажор» неодноразово їздив п’яним за кермом дорогих автівок, купувати які можуть собі дозволити хіба світові зірки.

Нагадаємо, журналісти проекту «Bihus.info» опублікував розслідування, у якому йдеться про те, що син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі. Загалом журналісти встановили щонайменше 250 мільйонів гривень, зароблених через 3 основні фірми-прокладки. Такою фірмою виступала навіть «Кузня на Рибальському», яка тоді належала Петру Порошенку. Президент фактично визнав достовірність розслідування «Наших грошей» і звільнив Олега Гладковського з посади заступника секретаря РНБО.

Деталі у сюжеті програми "Секретні матеріали":
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 8 Березня 2019 14:08
Ось і всенький майдан з гідністтю на додачу, брати мої!
Вітя Показати IP 8 Березня 2019 15:40
Головне ще раз пороха вибрати щоб до кінця те все розпис...ли папіні синочки .
К.лучанин Показати IP 8 Березня 2019 15:41
Шановні українці! Його гроші , це Ваші гроші , які вкрадені у Вас. Це не бізнесмен , це злодюга. Яблуко від яблуні недалеко падає. За ним плаче тюрма і при тому на довічно! Він обікрав народ України. В Китаї його б розстріляли . Свинарчуків на нари!
Анатолі Показати IP 8 Березня 2019 15:57
Так до влади рвались будь-яким шляхом тільки ті, яким була 1 дорога - в тюрму. У всіх теперішніх керівників треба обов'язково взяти відбитки пальців, щоб не втекли з країни.
Однозначно! Показати IP 9 Березня 2019 11:45
Сім'я спритних та підвправних...своїм все можна..бо вони свої ..уччі сини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus