USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Естонія не визнаватиме видані на Донбасі паспорти РФ

5 Серпня 2019 21:14
Міністерство закордонних справ Естонії вирішило не визнавати паспорта РФ, які були видані жителям Донецької та Луганської областей у разі, якщо власник паспорта раніше не був громадянином РФ.

Про це повідомляється на сайті МЗС Естонії, пише Новое время.

У відомстві заявили, що надання жителям Східної України російського громадянства в спрощеному порядку стало «ще однією спробою підірвати суверенітет України і закріпити нинішню нестабільну ситуацію в сфері безпеки в Східній Україні», а також «повністю суперечить духу Мінських угод».

За його словами, це рішення є відповіддю на підписаний президентом РФ у квітні указ про надання жителям Донецької і Луганської областей російського громадянства в спрощеному порядку.

«Я переконаний, що й інші країни ЄС, а також вся міжнародна громадськість прийме такі ж рішення. Наш обов’язок – продовжити підтримку суверенітету і територіальної цілісності України», – сказав глава МЗС Естонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шпротолюб Показати IP 5 Серпня 2019 22:23
Каккие бысстрые эстоннские чинновнники....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus