USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Евакуйованих із Китаю українців розмістять у 4 місцях

19 Лютого 2020 19:24
Евакуйованих із китайського міста Ухань українців розмістять у декількох місцях дислокації, які засекретили через бурхливу реакцію громадськості.

Про це повідомив на брифінгу заступник міністра охорони здоров’я Дмитро Коваль, передає «Обозреватель».

«Є чотири пункти дислокації. Через різні настрої серед українців вони не розголошуються. Всі 4 установи готові до прийому громадян та іноземців. Тому панікувати – це зайве», – зазначив він.

За словами Коваля, місця обсервації евакуйованих із Китаю забезпечені необхідними ліками та обладнанням.

«Біля місць, визначених для обсервації евакуйованих із Уханю, є інфекційні лікарні. Щодо лікування – воно симптоматичне і ці лікарні обладнані всім необхідним обладнанням та забезпечені ліками. У місця обсервації за необхідності буде направлено додатковий медперсонал», – розповів заступник міністра.

При цьому він додав, що евакуйованих разом із українцями іноземці також перебуватимуть у місцях обсервації. Те ж саме, за його словами, стосується і медпрацівників, які супроводжують рейс.

Усі 48 українців, а також 29 іноземних громадян, перед посадкою пройшли дві лінії санітарного контролю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 19 Лютого 2020 19:53
Це щоб уже «наверняка» в кожну частину державт по вірусоносію в кранти всім.
Дід Панас Показати IP 19 Лютого 2020 20:24
Щоб одразу в 4 місцях чекати на спалах епідемії.
Провізор Показати IP 19 Лютого 2020 21:30
Дегенера.и а не люди мало того шо 48 наших хрен зна якого милого сидівших в китаї і тут вдруг згадали шо їм додому треба в пік епідемії так щей 29 іноземців сюда тащать. Це тотальний пз.ц. Можна спокійно евакуйовуватись нафіг з цієї типу держави.
Усьо Показати IP 19 Лютого 2020 21:43
Єдине що може врятувати українців зараз від глобальної епідемії це якщо жоден з прилетівших не заражений вірусом, інакше... Ну не повірю я що за 3 дні хоч якісь ізольовані бокси збудували.
Читач Показати IP 19 Лютого 2020 21:50
Яка різниця, що медзаклади забезпечені усіма необхідними медикаментами та обладнанням, якщо неодноразово наголошувалось, що на даний коронавірус не діють ніякі відомі медпрепарати???!!!
Анонім Показати IP 19 Лютого 2020 23:50
Додому собі забери а не по 4 місцях розміщай щоб з усіх сторін і по всіх регіонах рознісся не можна в одному місці
Вікторія Показати IP 20 Лютого 2020 20:45
Сумно читати ці тупорилі камєнти. Хай дивиться світ, які ми хохли неотесані. Японці десятки хворих людей взяли на лікування з корабля, де ширився корновіоус. У роки війни наші діди, під загрозою смерті, ховали єврейські сім'ї, а нині кидаємо каміння у своїх нещасних співвітчизників, які опинилися в поганий час у нетому місці. Знову тест на вшивість і знову повно гнид. Думаю, не випадкове співпадіння! Сьогодні дивляться з небес Герої небесної сотні і сумують, що їхні смерті не навчили нас бути гідними людьми. Тож дупи в дивани і далі трясіться за власні шкури і плачтеся, чому в нас так все погано. Це у вас виходить найкраще.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus