USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Тернопільщині перекрили блоками дорогу до санаторію, де можуть ізолювати евакуйованих українців

19 Лютого 2020 20:46
У Тернопільській області протестують жителі кількох сіл поруч із санаторієм «Медобори». Люди збунтувалися, коли почули чутки про ймовірне заселення сюди евакуйованих із Китаю.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Напередодні депутати Микулинецької селищної ради навіть звернулися до керівництва держави і заявили про відмову громади у використанні санаторію для обсервації евакуйованих.

Люди частково перегородили в’їзд у село Конопківка, де розташований санаторій. Установили бетонні блоки на дорозі. На узбіччі викопали рів та насипали купу щебеню, щоб унеможливити об’їзд дороги.

Після чергування вночі люди вирушили на позачергову сесію Тернопільської облради. Тамтешні депутати також не хочуть приймати в регіоні евакуйованих. Чергувати на дорозі до санаторію люди збираються й далі.

У ніч проти 19 лютого з «Борисполя» до Китаю вирушив літак, аби евакуювати українців. До Києва судно повернеться вранці 20 лютого. На борту літака, що вилетів з Уханя, – 48 громадян України та 29 іноземців. Це, переважно, громадяни держав Латинської Америки. Наразі жодних ознак захворювань у жодного пасажира не виявили.

Евакуйованих із китайського міста Ухань українців розмістять у декількох місцях дислокації, які засекретили через бурхливу реакцію громадськості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Газы Показати IP 19 Лютого 2020 20:59
В Луцьк .на старой ринок .Буде повод знести той розсадник бруду .
Розум до Газы Показати IP 19 Лютого 2020 21:54
Ви, вельмишановний, як і ті хто ставить вам плюси, ізольовані від світу та абсолютно від здорового глузду. Такі речі навіть в шутку не можна бажати свому ворогу, тому що 100% це вас не мине. Як приклад, це те саме що підпалити квартиру сусіду який живе під вами... та навіть це не можна співставити з тим що може відбуватися.
ігор луцький до Газы Показати IP 19 Лютого 2020 22:27
Так,так...ми вкурсє.Ви нам тепер кожного дня,24/7 про це розповідаєте.Але чомусь люди ночують на унітазах після гламурних піцерій і ресторацій.
Укр Показати IP 19 Лютого 2020 21:51
І це украінці. Стидоба
Корiнний лучанин Показати IP 19 Лютого 2020 23:01
Украiнство захiдноi украiни.
Укру Показати IP 20 Лютого 2020 07:33
Та які це українці.... Це галичани. В них життєве кредо *Тільки я і моя Галя*.
моя хата з краю.... Показати IP 20 Лютого 2020 09:27
Це стидоба ... це жах... Наші ж громадяни, яких вже перевірили в Китаї і не виявили ознак!!!! захворювання. І їх не по хатам же розселяють, а на карантин в окреме приміщення санаторію. Хай ті блоки там так і лишаться, щоб ні вантажівка з провізією, ні швидка ні пожежна не проїхали.
Анатолий Показати IP 20 Лютого 2020 10:20
Мы единая страна. Мы так много знаем о том, как надо любить украинцев и украинское. Мы братья. Только будем жечь шины и перекрывать дороги, чтобы не дать привезти украинцев из Уханя в Тернопольской и Львовской области. И, скорее всего, эвакуированных встретят в Харьковской. А так мы всегда готовы попи.. поговорить о том, какая мы единая страна и повозмущаться настроениями в восточных, недостаточно патриотичных областях.
Оля Показати IP 20 Лютого 2020 11:17
Думаю, сейчас, в самолете, который везёт украинцев из Китая, в воздухе, как нигде чувствуется атмосфера патриотизма. Возможно, там под слёзы счастья поются песни про Украину, которые заканчиваются троекратным «Слава Украине». Никто и нигде так тепло не принимает своих сограждан домой после сложной ситуации. Хочу напомнить: НЕ БОЛЬНЫХ, а здоровых. Горжуся! Героям слава! Смерть ворогам.
Капець Показати IP 20 Лютого 2020 11:37
А то нічого, що трьох із пасажирів не пустили на борт літака через трохи підвищену температуру?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus