USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фанат Трампа, який розсилав посилки з бомбами противникам президента, отримав 20 років в’язниці

6 Серпня 2019 12:31
У США жителя Флориди Сезара Сайока, який відправляв бомби представникам Демократичної партії і критикам президента Дональда Трампа, засудили до 20 років ув’язнення.

Як повідомляє The Washington Post, прокуратура вимагала довічного ув’язнення. Однак після спілкування з ним вони з’ясували, що він не бажав смерті людям, яким відправляв посилки з вибухівкою.

Сайок повністю визнав свою провину за 65 пунктами обвинуваченя і сказав: «Мені не шкода того, що я зробив. Тепер, коли я твереза людина, я знаю, що тоді був хворим. Мені слід було б слухати свою маму, любов мого життя».

Нагадаємо, з 24 жовтня 2018 року американські спецслужби перехопили кілька посилок з саморобними бомбами.

Адресатами небезпечних посилок стали, серед інших, колишній президент США Барак Обама, колишній віце-президент Джо Байден, екс-кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон, телекомпанія CNN, мультимільярдер Джордж Сорос і кіноактор Роберт де Ніро.

За підозрою в розсилці бомб правоохоронці затримали 56-річного жителя Флориди Сеcара Сайока.

З’ясувалося, що затриманий є активним прихильником президента США Дональда Трампа, багаторазово брав участь у його передвиборчих мітингах і обклеїв свій фургон портретами президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus