USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фірму, пов’язану зі скандалом з Міноборони, захищатиме екс-заступник генпрокурора

15 Жовтня 2017 21:50
Екс-заступник генпрокурора Віталій Касько склав повноваження члена правління Transparency International Україна.

Про це повідомляє Тиждень.

"Своє рішення Касько пояснив тим, що як керівник практики кримінального права однієї з провідних юридичних компаній в Україні, він ймовірно братиме участь у захисті клієнтів, у тому числі і підозрюваних у корупційних злочинах", - йдеться у повідомленні.

"Незважаючи на те, що загально-світовою практикою ототожнення адвоката з його клієнтом є неприпустимим, в Україні існують та будуть продовжуватись спроби висвітлити роботу сторони захисту у цих справах як конфлікт інтересів між професійною діяльністю адвоката та громадською активністю як члена правління представництва глобальної антикорупційної мережі", - зазначили у Transparency International.

"Стандартами верховенства права розвинутих країн якісний адвокатський захист гарантований будь-кому, зокрема і особам, підозрюваним у корупційних діях", - додали у ТІ та зазначили, що підтримують рішення Каська.

Зазначимо, 16 жовтня Віталій Касько має намір взяти участь у прес-конференції скандальновідомої "Трейд Коммодіті" щодо позиції компанії у кримінальній справі НАБУ про закупівлю палива Міноборони, та виступатиме там як партнер юридичної компанії "Василь Кисіль та партнери".

Коментар з цього приводу у Касько наразі отримати не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus