USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Фонд Ігоря Палиці припинив проект «Футбольне поле в кожну луцьку школу»

5 Травня 2018 15:30
Через вандалізм, нищення та нездатність керівництва луцького правознавчого ліцею зберегти подароване майно, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» припиняє роботу проекту «Футбольне поле в кожну луцьку школу».

Про це йдеться на офіційному сайті Фонду.

Вчора, 4 травня, стало відомо, що на території КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ст. – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради Волинської області» невідомі понищили міні-футбольне поле зі штучним покриттям, яке три роки тому встановив Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».


Вражає й бездіяльність адміністрації школи та директора Дудича Анатолія Миколайовича, які не забезпечили належного зберігання майна. Адже характер руйнувань вказує на те, що вандали нищили об’єкт упродовж тривалого часу.

У зв'язку з цим голова правління Фонду Олександр Товстенюк дав розпорядження припинити проект «Футбольне поле в кожну луцьку школу».

Нагадаємо, цей проект реалізовується з 2013 року. На сьогодні встановлено 21 поле в школах Луцька. Цьогоріч Фонд планував встановити поля ще у трьох школах – №4, №21 та №24.

Проте, зазначається в повідомленні, напрошується висновок, що лучани не цінують подароване. Тому кошти, що їх планували на облаштування футбольних полів, спрямують на інші проекти, зазначають у Фонді.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова правління Фонду Олександр Товстенюк зазначив, що він вже мав розмову з директором навчального закладу та вважає, що керівник недбало відноситься до своїх посадових обов'язків в частині збереження майна, яке належить ліцею.

«Біля будинку в нього, як він каже, все ціле і не поламане, паркан, приміром – в порядку. Тоді виникає питання, чому він не слідкує за майном навчального закладу так, як за власним? Адже тут навчаються і проживають учні», - каже Олександр Товстенюк та додає, що саме в зв’язку з нездатністю керівництва зберегти подароване майно в належному стані було прийняте рішення не встановлювати міні-футбольні поля в луцьких школах №4, 21 та 24.

«Я не можу витратити 3 мільйони гривень, не погодивши це з засновником Фонду Ігорем Палицею. Проте я маю повне право не витратити їх», - резюмував голова правління Фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Є не фанат Показати IP 5 Травня 2018 15:48
я не фанат Палиці але дуже вдячний йому за ці мініполя біля шкіл ...вони дійсно стали центром розвитку спорту для дітей....але ........майже біля всіх шкіл ці поля знищені...тому що на них бігають товсті жині дятьки які виганяють а подекути викидають дітей з цих майдачиків бо їм животи заважають бігати по стадіону ....саме вони давно вже порвали всі сітки на воротаж побилиі майже всі щити з ДСП товжиною 2 см та саму огороджувальну сітку....бо їм ліньки ходити через ворота треба прямий шлях....
Родя до Є не фанат Показати IP 6 Травня 2018 07:34
Я з вами в корінь не згодний. 1. Поле для всіх зробили. 2. Немає різниці хто бігає по полю головне в чому. ( дядько в залках може бігати 10 років і все буде ціле, а шкет навіть зі своїми 30 кг але в буцах порве покриття) 3. Щоб щит ламати розуму багато не треба а вік на це не показник. ( мені 27 на дубенській граю кожну неділю, і да там завжди срач але ми робимо що можемо на фото видно: притарабанили старі двері замість щита. З іншої сторони підперли палетою дірки позааязували шнурками . Відірвані лінії де можна там пришили. Зато дітки років так 14 - 17 розпалили вогнище на полі. Порізало сітку на воротах пояснюючи що хотів зробити гамак. А про сміття я взагалі мовчу. Висновок: якщо нема клепкі в голові, елементарної логіки, та взаємо поваги до інших то 10 чи 30 чи 50 років б*длом було, б*длом і залишиться. От таких людей треба гнати.
Олена Показати IP 5 Травня 2018 15:54
То не правильно, через одного нездару чого мають інші лишатися без поля?! Хоч ще біля 21 поставте будь ласка! Востаннє, мешканці прилеглих будиків обіцяємо вести додатковий нагляд, ми там з дітьми кожного дня гуляємо!
1 до Олена Показати IP 9 Травня 2018 00:30
Кожен сам за себе... Вважаєте дітям 24 школи не потрібне футбольне поле? Лише 21? У 4 гімназії поле було пару років назад. В іншому згідна, шкода, що через недбальство одних фонд не допоможе іншим школам і припинить таку потрібну нашому місту ініціативу.
Арбітр Показати IP 5 Травня 2018 15:58
В якому це сенсі "понищили"? Дірки в сітках через те, що м'ячами влучали та з часом вони прорвалися? Чи доски, якими закрили огорожу за воротами, бо з часом від ударів вона проламалася? В чому тут вандалізм? Ви про що? Все псується з часом. Неодноразово судив матчі на тому полі і сам "газон" в порядку, а розмінні матеріали (сітки, дошки) ясне діло з часом псується
Диретору Показати IP 5 Травня 2018 16:34
Дудич це ти? Не палися! тут не стільки справа у вандалізмі, як у бездіяльності керівника чи у його безпорадності!
123 Показати IP 5 Травня 2018 16:38
чесно для 24 школи було б добре поставити таке поле, а в 4 школі таке поле є...то для чого їм ще одне....
Активіст до 123 Показати IP 5 Травня 2018 17:15
Щоб Мишковець мав на що гроші зібрати.
123 Показати IP 5 Травня 2018 17:08
ДОРОГІ ДОПИСУВАЧІ ЯК ВИ ДУМАЄТЕ ЯКЩО ПОБИЛОСЬ СКЛО У ВІКНІ В ШКОЛІ ТА ЩО ДИРЕКТОР ПОВИНЕН ЗРОБИТИ? ХТОСЬ МОЖЕ ЗРАЗУ СКЛО ВСТАВИТИ АБО ВІКНО ЗАМІНИТИ НА НОВЕ ЕНЕРГОЗЕРІГАЮЧЕ, А ХТОСЬ ЗАМУРУЄ АБО ЗАБЄ ФАНЕРОЮ. - У ДАНОМУ ВИПАДКУ ЦЕ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ КЕРІВНИКА
лучанин Показати IP 5 Травня 2018 17:27
Все йде з сім'ї. Не з дитячого садка, не з школи чи інституту, а з сім'ї. Якщо батьки, дідусі та бабусі займаються вихованням дітей і онуків, то діти не будуть ламати, трощити, бити, різати... Іду біля 21 школи, а на вході з боку "Базиліка" молодь тусується. Пристойно одягнені, років по 16-17. І один підліток (ото вже точно, підлі дітки), б'є ногою в стіну. Просто так. Щикатурка (короїд) сиплеться. Я зупинився. Його друзі помітили мене і йому шепочуть, щоб припинив. Він повернувся, мене побачив і зробив вигляд, що нічого не сталося. Я питаю: ти вдома так само робиш? Коротше присоромив їх. А сам Біблію згадав: не може дерево добре приносити плоди худі. До речи, через тиждень звернув увагу, стіну замазали.
Анонім Показати IP 5 Травня 2018 17:40
Ну питання не тільки в знищеному полі. Нищать все; лавки, ліхтарі,скульптури топчуть, ламають, колупають. Кому заважали скульптури ангелів умонастирському парку,? Чомуобов"язково якомусь бовдуру хочеться на чистій стіні щось намазюкати?
007 Показати IP 5 Травня 2018 22:41
Це культура і виховання.Хтобув ні ким хіба стане чим.Це в крові бути бидлом і завидувати тім хто працює і допомагає.НЕБЛАГОДАРНІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus