USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фонд «Тільки разом» прозвітує, на що витрачав гроші

7 Вересня 2017 17:30
Інформацію про те, скільки коштів було витрачено в рамках благодійної діяльності, й скільком людям вдалося допомогти, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» готовий представити громадськості найближчим часом.

Про це стало відомо під час прес-конференції у Волинській обласній раді 7 вересня.

Так, голова облради та засновник Фонду Ігор Палиця наголосив, що бюджет фонду наповнює не тільки він особисто, а й інші меценати, у тому числі його батьки та знайомі.

Окрім того, під час прес-конференції було порушено питання про те, що Фонд не виділяє грошей на будівництво культових споруд.

«Ми прийняли таке рішення у 2011 році, адже із огляду на те, як будуються церкви, нам просто не вистачить грошей, а не можна одним допомогти, а іншим відмовити. Що краще: щоб фонд допомагав людям особисто, чи будівництву церков?» – відзначив Ігор Петрович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus