USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фонд Ігоря Палиці подбав про здоров’я школярів. ФОТО

23 Березня 2012 14:24
Спортивний майданчик луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького облаштували сучасними спортивними тренажерами.

Урочисте відкриття майданчика «Здоров’я», а разом з ним і День здоров’я для учнів навчального закладу, відбулося 23 березня.

Кошти на облаштування спортивного майданчика надав Благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

На початку спортивного свята ведучі дійства – гімназисти – розповіли, про те, що свій навчальний заклад називають «школою здоров’я».


«Сьогодні у нас День здоров’я. Для нас це дуже важливо, тому що наш навчальний заклад вже багато років як увійшов до Європейської мережі шкіл сприяння здоров’я і є координатором цього напрямку в нашому місті та області. Тому ми називаємо нашу гімназію - школою здоров’я», - казали діти.


Директор гімназії Олександр Мишковець розповів, що навчальний заклад живе днями здоров’я та спортом. «Дуже приємно, що меценати бачать наші старання. Розуміють, що сьогодні здорово жити – класно, здорово жити – модно і здорово жити – стильно. Так сьогодні живе гімназія», - сказав освітянин.



На свято завітав народний депутат, президент Благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця.


Благодійник пригадав шкільні роки. «Я дякую своїм батькам за те, що вони мене переконали, що курити – це погано. Що випивати до 21 року – це дуже погано», - сказав він.



Він розповів гімназистам, що нині вони мають найцінніше у житті – можливість працювати над собою. Тож, враховуючи фінансові можливості та моральне бажання, благодійник облаштував для дітей спортивний майданчик.



Також Ігор Палиця розповів, що на цьому не припиняє співпрацю із четвертою гімназією. Так, за його словами, найближчим часом благодійний фонд облаштує кімнати гігієни та душові кабіни.

Начальник відділу дошкільної, загальної, середньої та позашкільної освіти управління освіти Луцької міської ради Тетяна Силка розповіла, що у четвертій школі займаються найкращі спортсмени міста. Відтак вона подякувала Ігорю Палиці від імені луцьких освітян за значний вклад у місцеву освіту.

А директор благодійного фонду «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко привітала гімназистів із Днем здоров’я. Також вона зауважила, що програма «У здоровому тілі – здоровий дух», у рамках якої відбуваються подібні заходи, започаткована торік. Вона, за її словами, передбачає благодійну допомогу в придбанні та облаштуванні спортивних майданчиків «Здоров’я» у школах обласного центру.


За словами Тарасенко, триває робота з облаштування усіх шкіл міста спортивними майданчиками. Зокрема до кінця березня нове спортивне обладання отримає школа № 24. А з квітня майданчики «Здоров’я» для занять спортом на відкритому повітрі будуть встановлюватися і в інших школах міста.

Нагадаємо, вихованці Луцької гімназії №18 та Луцького навчально-виховного комплексу «ЗОШ –інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей зпосиленою фізичною підготовкою» уже встигли випробувати тренажери. Такі потрібні подарунки Благодійний фонд Ігоря Палиці зробив школярам Луцька ще восени минулого року.


Привітав зі святом учнів навчального закладу випускник гімназії № 4, переможець та призер Всеукраїнських та міжнародних змагань з рукопашного бою, кандидат у майстри спорту Арсен Безкоровайний. Він, зокрема, розповів, що подібні заходи дають можливість сформувати своє ставлення до здорового способу життя. «Я радий, що наші гімназисти будуть покращувати свій стан здоров’я завдяки новому обладнанню», - сказав спортсмен.


Наприкінці офіційної частини слово надали головному судді Дня здоров’я Юрію Волинцю. Він розповів, що у рамках свята відбудуться загальношкільні змагання. Також він додав, що команда, яка покаже найкращий результат, отримає квитки на сьогоднішній матч «Волинь» - «Шахтар».

Нове спортивне обладнання представляли самі гімназисти. Вони розповіли про користь кожного тренажера і на власному прикладі показали, як правильно ними користуватися.



Директор благодійного фонду Ніна Тарасенко переконує, що для майданчика обирали лише найякісніше обладнання, співпрацювали лише з найнадійнішими виробниками – усе заради здоров’я учнів. Так, гімназисти відтепер займатимуться на обладнанні виробницитва концерну «Інтер Атлетика».

Загальна вартість тренажерів та додаткового спорядження, переданого Фондом гімназії №4 - 49 973 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Лучанин Показати IP 23 Березня 2012 14:33
Здоров"я дітей - це інвестиція в майбутнє :)
Петро Показати IP 23 Березня 2012 14:34
Справді гарний подарунок! А квитки на матч із "Шахтарем" - це супер! Дякую! Волинь - чемпіон!
Валентина Показати IP 23 Березня 2012 14:34
Завдяки таким подарункам в Україні з"являться нові олімпійські чемпіони!
Коля Показати IP 23 Березня 2012 14:35
Наші школярі - найздоровші у світі. Бо з ними Ігор Палиця. СЛАВА ЙОМУ!!!
Іван Показати IP 23 Березня 2012 14:48
А хто зна` адрес того Фонду? Попросив би`м двайцять гриень, не хвата.
Сергій Показати IP 23 Березня 2012 14:54
Слава йому, кажете? Подивимось після виборів Не "ведіться" на ці подачки
МОЯ ХАТА Показати IP 23 Березня 2012 15:05
Побільше б таких чудових подарунків для наших дітей!!! Шкода лише, що не вміють берегти подарунки, часто діти назло трощать те, від чого залежить їх здоров'я.
лучанка Показати IP 23 Березня 2012 15:35
А де благодійник взяв гроші у свій фонд??? У нас з Вами вкрав в свій час і тепер піариться. Противно це все читати
почалося... Показати IP 23 Березня 2012 15:39
Вилазять ці фонди перед виборами, як вужі на сонці погрітись.
Іван Козолуп Показати IP 23 Березня 2012 15:57
Звичайна передвиборча реклама. Вже он пропонують за ПР по 300-700 грн за голос. Скоро ще й гречку будуть видавати.
Лучанин до Іван Козолуп Показати IP 24 Березня 2012 22:30
Адресу можна, чи телефон? За все життя ні одна с..ка нічого не запропонувала...
Олена Показати IP 23 Березня 2012 18:59
а де ж той Палиця був раніше?... добре тільки одне - перед виборами хоч щось корисне зробить для лучан і міста... проте людям вестися на таке не варто, всеодно потім вкраде вдвічі більше!
ммм Показати IP 23 Березня 2012 20:17
Палиця робить а не п...дь як де хто тут ,МОЛОДЕЦЬ так тримати.
Ковельчанин Показати IP 23 Березня 2012 20:24
Шановні лучани, запитайте-но у Палиці, де він ці гроші накрав? Скільки податків за минулий рік сплатив? І він вам крім зарплати нічого не покаже. ... І поступите по совісті.
Палиці Показати IP 24 Березня 2012 21:05
Вирішіть проблему бродячих собак.
Прохожий Показати IP 13 Травня 2012 19:06
Як на мене, соромно брати подачки/подарунки, народні депутати привчили народ до цього. Треба жити так, щоб не соромно було. Соромно бути депутатом, тьху... Це ж скільки треба грошей, щоб стати НАРОДНИМ депутатом.
Світлана Показати IP 19 Вересня 2012 16:41
Де взяв гроші Ігор Палиця? Чесно такі гроші не заробиш за все життя. Людину вибирають у депутати, щоб він ходив і працював у ВР. Голосували регіони його карточкою за мови, значить він віддав їм свою картку. А на сесії нема чого ходити, йому регіони за це платять. А Регіонали це вороги українського народу. Так, що люди думайте, кого ви обираєте...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus