USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Фото вибухів на складі боєприпасів під Калинівкою

27 Вересня 2017 11:23
У мережі з'явилися кадри вибухів на складі боєприпасів в Калинівці. У Нацполіції заявляють, що фактів мародерства у Калинівці не зафіксовано, вулиці патрулюють 239 поліцейських, інформує УНІАН.

Евакуйованих розміщують у Вінницькій районній лікарні, а також школах обласного центру.

Як повідомлялося раніше, унаслідок пожежі на складі боєприпасів в Калинівці постраждали дві людини. Відзначається, що за хвилину вибухає близько трьох снарядів.

Пожежа на складах боєприпасів у Калинівці Вінницької області розпочалася близько 22:00 26 вересня. По тривозі підняті всі сили служби, в тому числі, і керівництво. В уряді не виключають, що причиною пожежі в Калинівці могли бути зовнішні чинники. На даний момент евакуйовано 30 тисяч осіб.

Як інформує Еспресо, відомості про вибух на складах зброї у Калинівці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом вчинення диверсії.

Про це повідомляє прес-центр Військової прокуратури центрального регіону України.

Зазначається, що зараз на місці надзвичайної події працюють слідчо-оперативні групи військової прокуратури та прокуратури Вінницького гарнізону, Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку у ЗСУ та підрозділи Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій Вінниччини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
комбат Показати IP 27 Вересня 2017 12:13
правельно навіщо нам ті боєприпаси. будемо воювати на мечах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus