USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Фронт Змін» розпочав акцію «Україна без Януковича»ФОТО

15 Жовтня 2011 14:25
На Волині «Фронт Змін» розпочав акцію «Україна проти Януковича!» Про це у суботу 15 жовтня під час прес-конференції зазначив виконувача обов’язків голови Волинської облорганізації політичної партії «Фронт Змін» Олександр Пиза, - інформує прес-служба партії.
Пиза оголосив про початок акції «Україна проти Януковича!» на Волині. На думку політичної сили, зупинити цю владу може лише народ. Ця акція – перший крок, який мають зробити українці, висловлюючи свою позицію щодо чинного Президента.
Акція триватиме в усіх районах області. На головних вулицях площах міст та селищ усі громадяни зможуть прийти до наметів «Фронту Змін» і поставити свій підпис під зверненням до Президента, яке закінчується словами «Я голосую ПРОТИ Вас!»
Також свій підпис можна залишити в офісі партії, що знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Рівненська, 85.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
скептик Показати IP 15 Жовтня 2011 15:10
Пиза розділить долю Вікторова. Клим йому покаже акцію, що буде вошей годувати в луцькому СІЗО.
Кіндрат до скептик Показати IP 18 Жовтня 2011 15:37
Во, починаю уважати партію Фронт Змін
Тарас Показати IP 15 Жовтня 2011 15:49
Давно пора!!! Не мовчіть, бо це лише початок.
Милосерд Показати IP 15 Жовтня 2011 17:03
А в інеті???
ПРОХОЖИЙ Показати IP 15 Жовтня 2011 20:44
Не верю ни в какие акции , не верю в подписи , не верю Януковичу , Ющенко , Тимошенко - никому .Пизу - после попытки назвать улицу именем здравствующего политика со многими вопросами к этому политику , вообще всерьез не воспринимаю. Все это - игра в политические "дочки - матери" , с уклоном в "солдатики" - если вспоминать палатки , плакаты и призывы прошлой истерической кампании . Еще вспоминаю очень "действенную" акцию Комсомольской Правды в 80 - е СТОП , МИСТЕР РЕЙГАН ! Все повторяется , только на более циничном уровне . С каждым годом лидеры все бездарнее и циничнее . Голосовать на будущих выборах - не за кого , голосовать против - бессмысленно , как показывает последний опыт , а собирать подписи во фронтовых палатках - вообще кононовщина .
Вітян Показати IP 15 Жовтня 2011 20:59
Комуністи теж проти Януковича Геть бандітів!!!
Олександр Пиза Показати IP 15 Жовтня 2011 22:50
До "ПРОХОЖОГО" 1. - щодо пропозиції про вул. Тимошенко - це такий самий абсурд, як і суд над нею - це ж очевидно. 2. - щодо вірю - не вірю, - я теж не вірю вами перерахованим політикам - та майже всім чи у Верховній Зраді чи в обласній чи в міській - а що робити???? Мовчати в тряпочку? нехай "мочать нас в сортирі"?!!!! Ця акція - не складна - протрібно показати лише - ЗА чи НІ - хіба що Вим задоволені зарплатою, на яку можна виростити дітей, дати їм здоровя та освіту, утримувати достойне житло, піклуватися про батьків, я вже не каже про відпочинок хоча б на Світязі чи надійний автомобіль. тТа хоча б почувати себе на вулиці чи серед колег - впевнено та ВІЛЬНО !!! То що запропонуєте зробити???
ПРОХОЖИЙ до Олександр Пиза Показати IP 16 Жовтня 2011 02:27
Шановний Олександр , хіба не ви пропонували переіменувати вулицю Лазо на Тимошенко ? "Потрібно, все ж таки відзначити наявність почуття гумору у депутата Пизи, який запропонував перейменувати вулицю Сергія Лазо на вулицю Юлії Тимошенко". - Петро Верзун .Так це був жарт ? І М.Я.Романюк також жартуючи завітував його ? Тепер Ви кажете , що це "абсурд". Одні жартують , інші доводять жарти до абсурду ... "- я теж не вірю вами перерахованим політикам - та майже всім чи у Верховній Зраді чи в обласній чи в міській ..." - так чому акція називається "Україна без Януковича" ? Тоді вже гнати всіх ! - тим більше , що "Ця акція - не складна - протрібно показати лише - ЗА чи НІ". Кому ??? Що показати ??? Як діти ! Ось образиться Янукович на ваші папірцеві акціі, вдарить шапкою в київську бруківку та піде геть ...і відразу з*являться зарплати , освіта , здоров*я та "надійні" автомобілі ! Рівень дитячіх читанок Бонч - Бруєвича :"...Тяжко жили робітники ...цар не давав їм їсти...а Лєнін дуже любив робочих і звільнив їх від тяжкої праці, а селянам дав хліба..." Дуже все просто у Вас - до абсурду . Здається , знову політика робитиметься біопалатками та тонами макулатури . Хто більше наставить . Навіть не смішно .Вибачайте .
прохожий до Олександр Пиза Показати IP 16 Жовтня 2011 16:00
Пане Пиза сплатіть сплатіть штрафи за свої адміністративні правопорушення
111 до Олександр Пиза Показати IP 16 Жовтня 2011 21:10
Мій голос ви теж втратили. Люди які претендують на владу не можуть бути такі безвідповідальні. Тому оскільки БЮТ я не вірю, і ви теж ще не доросли до влади, то будемо чекати нову силу. І вже тоді будемо міняти Януковича.
Юлиана Капельман (в народе Юлька Золотая Ручка) Показати IP 16 Жовтня 2011 08:44
А якщо проти Яценюка підпис також можна зробити? Чи у Сєні як завжди без альтернативи. Тільки за Сєню, проти усіх.
Бомба Показати IP 16 Жовтня 2011 09:15
Пане Олександре, ви думаєте , що цією акцією ви налякаєте Януковича ? Не смішіть людей.
Юрій Шухевич,55 років рад.таборів Показати IP 16 Жовтня 2011 09:57
Жиди не можуть більше керувати Україною, бо вони її остаточно винищать і здадуть всім цим жидівським мафіям. Юлія Тимошенко (Капітельман) дуже вміло маскується. Але це наш ворог. Жидівський ворог України. Вона обовЯзкового здасть нас. Але ми чомусь продовжуємо вірити єврейським висуванцям.
стех Показати IP 16 Жовтня 2011 09:58
Ще раз закликаю пасіонарних неадекватів отямитись та зрозуміти, що простим обиватєлям безглуздо вписуватись за якусь зі сторін в бійці ОЗУ "ПР" та ОЗУ "БЮТ". Агрумент "сьогодні таке сталося з Юлею, а завтра може статись з будь-ким" – не котить. "Таке" – ВЖЕ стається з тисячами українців, і не просто "таке", а значно, значно гірше. Політиканам, які організовують якісь там "мойдани" під гаслами на кшталт "Юлі – волю", нагадую, що обивателі реагують на такі заходи приблизно наступним чином: "А шо – я сам "нізащо" сидів (або – мої родичі, знайомі, куми, свати, сусіди, друзі – сиділи), але при цьому ми в суді не бикували; посланці від Карпачової до нас не бігали, про адвокатів та передачки в п'ятницю ввечері ми і мріяти не могли, як і про віп-камеру... І було все це тоді, коли Юля рулила країною. То чи не пішла б вона куди подалі?"
досье Показати IP 16 Жовтня 2011 10:00
«Россия откровенно начала очень мощную и жесткую экспансию на юго-восточных территориях Украины, а также кампанию по дискредитации и снижению рейтинга Партии регионов и Виктора Януковича», - заявил 9 сентября в эфире «Радио-Эра» внефракционный депутат Верховной рады Украины Святослав Олейник. «Это выглядит следующим образом: забрасываются достаточно массированные идеологические и технологические десанты, которые активизируют маргинальные слои населения - ядро электоральной поддержки Партии регионов, против Виктора Януковича персонально. Данная кампания разворачивается в основном на территории Харьковской, Донецкой, Луганской областей и в Крыму. Там идет конкретная агитация представителей России против Партии регионов и Януковича и за Путина.
попадюк Показати IP 16 Жовтня 2011 10:01
Про яку Україну ви тут белькочете? Про Україну, яка, як дешева повія, лягла під МВФ? Чи про Україну Юляхи Капітельманші, яка загнала в глухий кут економіку, підписавши кабальний договір про постачання російського газу?(10 мільярдів дол.в рік!). Чи про Україну Янука, який має вас у всі щілини? Чи про Україну заробітчанську, яка розбіглась батракувати в Європу і Росію? Чи про Україну, яка вироджується? Треба констатувати очевидний факт: Україна як держава НЕ ВІДБУЛАСЬ. Українці - це біомаса рабів. Злиденна, ница, з патологічною схильністю до зрадництва.
савик Показати IP 16 Жовтня 2011 10:03
Так что господа украинцы можно подвести неутешительные для Вас итоги.Одно простое слово – цугцванг.Что дальше дальше не делал Проффессор дальше только обильные тумаки.ЕС,РФ и пиндосы.Причём то поочерёдно,то все вместе.До тех пор пока вы не начнёте разваливаться на куски.Что-то пшеки подберут,что-то румыны или венгры всякие...но наше мы возьмём...Будете Украинской Республикой в составе РФ...А глэчики и песни спевать...это ради бога...Юльку и Витьков в одну камеру Злющий бросит, к ходорку...Он у них смотрящим будет.
згвалтована совість україни Показати IP 16 Жовтня 2011 10:06
Янус мав вас всіх в одному місці. Ви програли і тепер зрозуміло, що ви - НІЩО. Ніхто не зробив самоспалення, не пустив кулю в скроню, не викинувся з вікна, не порізав вени, навіть не запив. Ви Януса проковтнули і тепер нема такого лайна, якого б ви не зжерли. Амінь.
пр Показати IP 16 Жовтня 2011 10:07
Янус - це назавжди. Капітельманиха догралась. Україні потрібен пахан - дядько суворий та справедливий. Вождь. З потужним репресивним апаратом. Поки не пізно на коліна і повзком до Партії регіонів. Поки ще приймають.
ника Показати IP 16 Жовтня 2011 10:09
Для меня одинаково противны как Янукович, так и Тимошенко. Я, как и многие мои друзья и коллеги, с одинаковой опаской смотрел что на возможное президентство Тимошенко, что на приход к власти Януковича. Не питаю я симпатий и ни к одному другому украинскому политику. Система прогнила насквозь. Выбор между Тимошенко и Януковичем – это выбор между чумой и холерой.
Man Показати IP 16 Жовтня 2011 11:09
Берем стволи і валим на ВР і всіх інших бидло-політиків. Робим переворот,як в деяких Європейських країнах,тоді і почухаються наші бидлугани,коли кров почне з них литися.
СБУ Показати IP 16 Жовтня 2011 11:48
а ну більш детальніше товаришу Маn... зараз вирахуємо ваш ID.
Хатуль Мадан до СБУ Показати IP 16 Жовтня 2011 20:25
Дебіле, не ID, a IР! Не ганьби Контору!
Саня Показати IP 16 Жовтня 2011 14:35
Да, і чому коменти пишуть в переважній більшості ідіоти.Таке враження, що це все, що вони вміють робити.Партія і її представник Пиза оголосили про початок акції.Невже не можна нормально це прокоментувати, якщо таке бажання є?
Мирослав Ватащук Показати IP 16 Жовтня 2011 16:23
Коментар юзера із ніком Старий не оприлюднений, бо не містить нічого, крім лайки та необгрунтованих образ.
Alchak Показати IP 16 Жовтня 2011 17:23
Пизнатику. Любий, багато років вчився-тапариком лишився. Основи геополітики-Україна приречена бути раздерта на шматки. Волинь не під поляками лише завдяки бому що NATO трухае Росію. Згадайте Грузію-гванділи багато- resalt-20% території втратила. За 6 годин 58 армія аннігілювала грузиняк. Поки є антітеза Америкосам-Россія-доти існує українська незалежність.
Студент Показати IP 16 Жовтня 2011 19:28
Євреї, євреї, кругом одні жиди...
Nikandr Показати IP 16 Жовтня 2011 22:44
шо тут не понятного?: прийшли політтехнологи до Якуновича і його спонсорів, і сказали "ВИ самі понімаєте, ви і ваша партія втратили довіру, прос*али рейтинги, і на наступні вибори ви пролитите!... Але є вихід - вкладати бабло і роскручувати нову партію, яка ще так сильно спаклюжила себе. І шоб ця партія набрала найбільше голосів, вона повинна "боротись" зі злом, тобто з вами!"... І Вітьок разом зі своїми господарями вирішили вкладати бабло в Сєню...
Я з Луцька. Показати IP 17 Жовтня 2011 09:16
Да, видно, що народ вже здався. Яник буде до смерті правити, а потім придумають закон, щоб владу по заповіту передавати, стане Яник молодший правити і ми всі дружно скоро повимираємо. Хоча на слідуючих виборах я буду голосувати за Яценюка,але не за Пизу.
Леник-Оленятко Показати IP 17 Жовтня 2011 10:32
Які люди, такий і президент... кожен народ заслуговує на президента, якого має!!! якщо ви нікому не вірите, то тікайте з цієї країни, а не сидите тут і пишете, що попало, що в голову збрело... хоча розумна людина такі коменти не залишатиме! шкода, що за сотні років Україна таки і не здобула справжньої незалежності, та й істинних патріотів зовсім обмаль, а українці переродилися!..
Олександр Пиза Показати IP 17 Жовтня 2011 12:37
Вся Європа шаленіє бо їм сказали - що лише Буде погано! А тут вже нема куди - погано - і в економіці, і в політиці і взагалі в житті ! - Треба просто поставити підпис - просто ВИСЛОВИТИСЬ! Людям не всім все одно! а так - моя хата скраю, мене ще ине чіпають, до мене справа не дійде - так і жити будемо і дітям пояснювати що ЦЕ ХТОСЬ ВИНЕН! Але не ми!
ПРОХОЖИЙ до Олександр Пиза Показати IP 17 Жовтня 2011 13:25
Пожалуйста , Александр , опубликуйте ТЕКСТ , под которым Вы предлагаете подписаться .Почему Вы не сделали так сразу ? Если он опубликован , дайте , пожалуйста , ссылку . Спасибо .
Голоденко В. до ПРОХОЖИЙ Показати IP 17 Жовтня 2011 14:38
Текст листіки http://frontzmin.org/ua/ukraine-against-yanukovych.html
Ніна до Олександр Пиза Показати IP 20 Жовтня 2011 00:10
Збір підписів проти Президента не має ніяких юридичних наслідків. Отже, це звичайний піар.
Senator Показати IP 17 Жовтня 2011 20:12
Пане Пизо! Як би Ви нам не замилювали очі, не Ви, не Яценюк ні чого принципового не зробите. Ви ж призначена опозиція! Хочете сказати "ні"! Прекрасно, тоді розкажіть як Ви гарно спланували з Кравчуком ідеологічний конфлікт. Прекрасна афера, щоб не втратити і "опозиційну партію "Фронт Змін" і владу в місті. Навіть не забули імітувати своє звільнення з посади фінансового радника Голови АПГ "ПАН КУРЧАК". А щоб довести свою відданість Яйценюку навіть ініціювали назвати вулицю іменем Тимошенко. А з "Європейського вибору" вас також звільнили?
Киця Показати IP 18 Жовтня 2011 10:40
Україну врятує тільки 12... кіллерів і тринадцятий контрольний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus