USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Луцька приїхали учасники велотуру «Україна без сиріт»

9 Липня 2016 22:55
Учасники українського етапу навколосвiтнього велотуру «Україна без сиріт», метою якого є популяризація усиновлення та допомога знедоленим дітям, приїхали до Луцька.

Про це повідомляє Громадське. Волинь

Організував велотур капелан з Маріуполя, директор благодійного фотду «Пілігрим» Геннадій Мохненко. До Луцька велосипедисти завіталисьогодні, 9 липня.

Нагадаємо, 5 липня велотур стартував у Києвi.

Участь у велотурі беруть прийомні діти зі своїми сім’ями, усиновителі, вихованці та випускники інтернатів, представники громадських та благодійних організацій, а також просто небайдужі до проблем українських дітей.

«Я прийомний батько 32 дітей. Це колишні бездоглядні діти. Також я керівник навколосвітнього велоекшену із закликом до всиновлення. Ми приїхали вже 15 тисяч кілометрів від Владивостока до Луцька, далі вирушаємо до Львова, а потім - на Європу. Там ми ще маємо проїхати 10 країн за 8 тижнів», – зазначив Геннадій.

«Ми віримо, що кожна дитина повинна жити в сім’ї. Впевнені, що діти повинні прокидатися і обіймати батька та маму, а не державні подушки. Наше найглибше переконання – кожен сирота повинен мати батьків. Інтернати та дитячі будинкимають залишитися в минулому, а всі дітки повинні мати сім’ї. Мої прийомні сини – це діти, які виросли в підвалах. Зараз серед них є чемпіони України, музиканти да талановиті діти», – розповів капелан.

«Ми повторюємо тисячу разів, діти знаходяться в дитячих будинках не через те, що з ними щось не так, а тому, що з нами, з дорослими, щось не так. Вони там не тому, що вони діти другого гатунку, насправді вони талановиті та вольові», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus