USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фронту потрібні пікапи, їх треба передати не менш як сотню, – Ігор Гузь

14 Березня 2022 09:41
Народний депутат України Ігор Гузь разом із командою розпочали нову ініціативу – «Фронтовий пікап». Нашим захисникам, зокрема і 14-й ОМБр, і 39-й ЗРП потрібні повнопривідні пікапи, щоб створювати мобільні групи для оборони українських міст.

У таке авто можна легко закинути джавелін та бездоріжжям підібратися до позицій ворога, повідомляє нардеп у своєму фейсбуці.

За словами Гузя, ви можете допомогти купити авто, передавши кошти. Звітність буде надано. Реквізити для перерахунку знайдете на сайті frontpickup.com.

Якщо маєте справний пікап, який хочете передати на потреби армії, – напишіть на електронну адресу [email protected].

Також потрібні водії-волонтери, які можуть допомогти з транспортуванням авто з-за кордону та по Україні. Потрібні вправні механіки та власники СТО, щоб допомогти з перевіркою стану та техобслуговуванням пікапів.

Якщо ви водій чи можете допомогти з ремонтом або техоглядом авто – заповніть форму https://bit.ly/3pRxu6y.

Допомогу збиратимуть і за кордоном. У Варшаві й Вільнюсі вже є координаційні центри, які допомагатимуть в цьому процесі.

Передати автомобілі для українських військових у Варшаві ви зможете через Білоруський дім за адресою: ul. Kryniczna 6.

Контакт координатора в Telegram: @frienduklu.

Передати автомобілі для українських військових у Вільнюсі: Emilė Balodytė, Whats App +370 (652) 06 163.

«Треба обладнати пікапами більш як 100 мобільних груп, які битимуть окупанта на українській святій землі! Разом до перемоги! Слава Україні!» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus