USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинь отримала чотири автомобілі для мобільних медичних бригад

12 Серпня 2022 17:31
Волинська область отримала чотири автомобілі для мобільних бригад, що надаватимуть медичні послуги вразливим верствам населення.

Сьогодні транспорт передали мобільним медичним бригадам при Володимирському, Ківерцівському, Ратнівському ЦПМД та Боратинському ЦПМСД. Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

На початку війни між управлінням охорони здоров’я Волинської ОДА та Товариством Червоного Хреста Волині було підписано меморандум про співпрацю. Його суть – створення мобільних бригад, які надаватимуть медичні послуги ВПО, незахищеним верствам населення, особливо у віддалених районах.

«В області створено сім медичних мобільних бригад. Сьогодні для чотирьох з них передали автомобілі, які надало Товариство Червоного Хреста. Невдовзі буде передано ще три», – зазначив Юрій Погуляйко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus