USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Ганьба!»: у волинській громаді, де перемогли кандидати від БПП, заявили про підкуп

28 Грудня 2018 12:56
У Старій Вижівці після перемоги кандидатів від БПП «Солідарність» з’явився плакат зі звинуваченням в підкупі населення.

«Приклеїли на дошці оголошень в Старій Вижівці. Після тріумфальної перемоги БПП на виборах в ОТГ», – повідомив Сергій Чуріков на Фейсбуці.

На саморобному плакаті зображена «рука кандидата» яка роздає гроші та фраза «ганьба!».
Користувачі соцмереж зазначають, що такі методи «перемоги» політичних сил є нечесними щодо громадян.
Депутат Волинської облради Михайло Імберовський заявив, що люди, які голосували не «за гречку» змушені терпіти вибір тих, хто продав свій голос.

«Справді дуже шкода тих людей, які голосували не за гречку, адже до наступних виборів вони є заручниками того «люмпену», який завів до влади нечесних людей...», - зазначив він. В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини депутат розповів, що чимало жителів ОТГ заявляли і про «методи впливу» і про тиск на потенційних кандидатів.

«Дивний результат для БПП, якщо корелювати його з рейтингами по Україні і на Волині. Порушень не зафіксували, але люди неодноразово казали, що в лісництвах на території ОТГ тиснули на працівників, окремим особам бюджетної сфери погрожували звільненням.

Особливо сильно відчув тиск кандидат на голову ОТГ Василь Камінський, я 2 тижні перед виборами був майже кожного дня в районі і про всі ці речі знаю не з чуток».

Зазначимо, що це не перший випадок на останніх виборах до ОТГ, коли кандидатів від провладної партії звинуватили в підкупі. Так, кандидата в депутати Війницької ОТГ від БПП «Солідарність» Юрія Пилипюка звинуватили в тому, що чоловік передавав грошові кошти місцевим жителям, після чого ті йшли на виборчу дільницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Микола Показати IP 28 Грудня 2018 13:27
А що було на сесії в Ківерцях
Анонім Показати IP 28 Грудня 2018 15:43
Стоп. А що є факти? Чому тоді немає заяви в прокуратуру? Чи отак шо нібудь?
Анонім до Анонім Показати IP 28 Грудня 2018 22:58
Ніхто не підтвердить факт підкупу бо це стаття!!! Треба пересаджати майже все село!
Андрій Показати IP 28 Грудня 2018 15:55
А що було на сесії в Ківерцях?
Анонім Показати IP 28 Грудня 2018 19:05
Отакої...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus