USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Гандзюк, Продан, Павелко, Семочко: Порошенка у Луцьку зустріли плакатами

15 Січня 2019 15:47
Плакатами-запитаннями лучани зустріли президента Петра Порошенка на площі перед кафедральним собором Святої Трійці.

Порошенко в рамках так званого «Томос-туру» прибув до Луцька 15 січня. Тут він долучився до молитви за Україну, яка відбулася в кафедральному соборі Святої Трійці за участю, зокрема, почесного патріарха Православної церкви України Філарета. Опісля президент вийшов на Театральний майдан, де всіх привітав з отриманням Томосу. До слова, масовку для Петра Порошенка звозили шкільними автобусами.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПЕРЕДВИБОРЧИЙ «ТОМОС-ТУР»: ПЕТРО ПОРОШЕНКО – З ВІЗИТОМ НА ВОЛИНІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Лучани на Театральному майдані тримали в руках плакати з прізвищами людей пов’язаних з резонансними корупційними скандалами та вбивствами в Україні.

Вочевидь, таким чином вони намагалися привернути увагу до питань, які не дозволяють задавати Порошенку. Як зазначив один з лучан, активіст Сергій Рижков, він разом з побратимами-майданівцями вирішив запитати в президента, коли певні люди будуть покарані за злочини.

«Президент вийшов з авто навпроти нас, мені здалось, що він побачив ці плакати. Нас цікавить коли буде розслідування по певних людях, коли дехто з них буде звільнений, а дехто – посаджений. Чи матиме Петро Порошенко силу волі це зробити, і щоб люди задумались про це.

Ми голосували за нього, і я в тому числі, тому хотіли почути відповіді», – зазначив він.
Зокрема, згадали Катерину Гандзюк. 33-річна активістка з Херсона, яку в кінці липня облили кислотою, померла 4 листопада. Це був резонансний злочин, і тому смерть викликала шквал обурення.

Також пригадали корупційний скандал за участю Андрія Павелка. Федерацію футболу України (ФФУ), яку очолює Андрій Павелко, запідозрили у виведенні 1 мільйона доларів через офшор. Так, українські журналісти з’ясували, що під час закупівлі обладнання для заводу ФФУ з виробництва штучних футбольних полів з бюджету федерації вивели близько 1 мільйона доларів через офшор (фірму-посередника), а Павелко особисто літав в ОАЕ, де зареєстрована фірма-посередник.

На плакатах є і прізвище Сергія Семочка. Біографію «засекреченого» контррозвідника СБУ, який став заступником голови Служби зовнішньої розвідки, Сергія Семочка опублікували в розслідуванні Лесі Іванової "Розвідкою по нирках" для програми «Наші Гроші з Денисом Бігусом».

Як йдеться у розслідуванні, Семочко має нерухомість на понад 200 мільйонів гривень, родичів з російським громадянством та бізнесом у Криму. Після розслідування посадовець намагався виправдатися у інтерв’ю на телеканалі ZIK, де зманіпулював щонайменше 7 разів.

Лучани згадали і колишнього виконувача обов’язків голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана, якого підозрюють у незаконному збагаченні на 89 млн гривень.

Продан має дві вілли у турецькому місті Бодрум, будинок під Києвом та елітну квартиру в центрі столиці. Вся нерухомість оформлена на сестру і кума Продана. Журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" повідомляють, що екс-фіскальник купував нерухомість через довірених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Ольга Показати IP 15 Січня 2019 16:07
Нащо писати дурниці.Ми ходили з подругами.Ніхто нікого не звозив.Люди ждали з самого ранку,щоб стояти попереду і все бачити,переважно пенсіонери,раділи.Нащо та ложка дьогтю в таке свято.
лучанка до Ольга Показати IP 15 Січня 2019 16:43
Читаємо Конституцію- за що відповідає Президент
Надя до Ольга Показати IP 15 Січня 2019 17:05
Я спілкувалася із знайомими з різних районів. Так всім бюджетним установам була дана вказівка в обов'язковому порядку направити 5-10 людей в Луцьку на цю зустріч.
Просто з Волині до Ольга Показати IP 15 Січня 2019 17:19
А яке сьогодні свято, перепрошую? Ви з подругами молодці, що і надалі святкуєте... Ніхто не проти... Але якби ви з самого ранку не "попереду" стояли, а десь на виїздах з Луцька, то ви би бачили, як один за одним їхали шкільні автобуси колонами, звозячи ту "масовку"... А в школах області сьогодні звичайний робочий день.... І ці автобуси мали би підвозити школярів до шкіл і відвозити їх додому.... Якби ви о 15.00 стояли на виїзді з Луцька, то бачили би ці колони шкільних автобусів, що рухалися в сторону Ковеля, Турійська... Коли-то вони доїхали до тих шкіл, особливо у віддалені поліські села.... Діти, напевно, не дочекалися... Цікаво, хто оплачував цей "збір"?
макс до Ольга Показати IP 15 Січня 2019 17:48
Оля а тобі що немає чим занятися що ти з подругами ходила на рошена дивитися?
Гость до Ольга Показати IP 17 Січня 2019 21:53
Еще одна привезенная...))
я Показати IP 15 Січня 2019 17:33
ага, люди радовались, я тоже сегодня обрадовалась, когда увидела цену за опалення...
Ігор Показати IP 15 Січня 2019 21:10
Допускаємо, що людей звозили, швидше таке й було. А люди з плакатами самі спонтанно зібрались? Напевно що так й було))).
Фіма до Ігор Показати IP 15 Січня 2019 21:35
А що так скромно і так далеко від гаранта-не дай бог побачить.....
ххх Показати IP 15 Січня 2019 23:39
во люди гоня,их уничтожают а они томасу радуются,скоро так бюджетников на гей паради возить будут и тоже будут говорить брехня ми сами приехали)))
Ігор до ххх до ххх Показати IP 16 Січня 2019 09:31
Ви праві вчора, ті автобуси що людей привезли всі розстріляли). А ні перед тим ще на гей парад завезли, а тоді пух та й все.)
Володимир Показати IP 17 Січня 2019 07:28
Томос -це дуже добре , у людей життя покращилось, стало більше робочіх мисць, держава контролюе ціни на енергоносії .......
михаил Показати IP 17 Січня 2019 07:40
Речь ПОПа в Луцьку по всем ТВ транс лировалась. Как всегда одна брехня о каких то мифических своих заслугах перед Укр. трёкал.Почему не указал сколько он присвоил денег как подвёл наше гос. к дефолту а народ к нищете, которому приходится покидать Родину и мытарствовать по заграницам в поисках лучшей доли. Есть % населения, которые готовы проголосовать за этого (деятеля) вперёд но не удивляйтесь, если однажды проснётесь а уже Укр. нет даже на карте всё продано в кабалу и вы уже не граждане а раб. скот.
Anatolij Показати IP 17 Січня 2019 17:54
Люди очнитесь весь ваш томос в платежках и дальше хуже выгонят с жилья , и томос не поможет ,работу и зарплату томос не даст, кто верит в бога тому томос не надо он верит а бандит превратил в шоу и транжирит ваши деньги на свое шоу-томос
влад Показати IP 18 Січня 2019 01:03
все достижения власти в видео Василия васильковского заслуженного экономиста Украины По конституции власть не имеет права вмешиваться в дела церкви

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus