USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Гасло Порошенка про мову і віру розколює Україну, – Москаль

12 Серпня 2019 15:34
Політичні гасла про мову і віру розколюють Україну, заявив ексгубернатор Закарпаття, колишній голова Луганської ОВГА Геннадій Москаль, повідомляє Главред.

«Купка «правих» зібралися і почали підштовхувати країну туди, куди вважали за потрібне. Я не кажу про армію – я кажу про гасло «мова і віра». Треба стратити того, хто вибрав таке гасло для виборчої кампанії Порошенка», – заявив Москаль.

На його думку, це гасло підходить для Львова, Тернополя та Івано-Франківська, але не для Закарпаття, сходу і півдня України.

«Такі гасла, як мова і віра, не сприймаються більшістю регіонів України. А потрібно починати з того, що сприймається скрізь: зниження ціни на газ, підвищення пенсій і рівня життя людей тощо. Це сприймається в кожному куточку України. Але цього ніхто не робить», – додав Москаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 12 Серпня 2019 17:01
Розумні слова. Але як таке може бути, що меншість підштовхує країну туди, куди не потрібно? Кому це вигідно? Порошенку ж очевидно, що "віра, мова" - це розділення країни, чому він це робив і зараз цього притримується? Та й взагалі, питання віри - це найбільш болюче питання і саме через це питання виникало і виникає найбільше всіляких збройних конфліктів і воєн... Саме тому, у мирних суспільствах такі речі стараються обходити стороною...
Гасло до Лучанин Показати IP 12 Серпня 2019 17:55
Розділяй і володарюй у дії. Поки дурні гризуться, розумні збирають трофеї. Десь так.
Богдан Сташинський до Гасло Показати IP 12 Серпня 2019 19:41
Cаме так і відбувається ... Дуже правильно. Так було завжди не треба робити винахід ровера ... Воно і спрацювало, саме на такий результат по min розраховував мородер... Але чи вдасться уникнути йому відповідальності ???
Навуходоносор Показати IP 12 Серпня 2019 20:55
Как же вовремя и главное быстро они умнеют! Переобуваются в прыжке! Если этого матерого политического волка послушать в динамике (1998-2000-2010-2019 годы), то прослеживается интересная тенденция: он сам один из тех, кто раскалывал страну, теперь голову пеплом посыпает и требует казнить авторов слогана позорного избирательного марафона Порошенко. Типичный гоголевский городничий с отличным политическим нюхом - ушел в отставку в канун окончательного поражения Пороха.
Волинянин Показати IP 13 Серпня 2019 18:31
Українська армія, мова віра об'єднує Українців, та чомусь роз'єднує малоросів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus