USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Генератор зламався: легендарний Тартак драйвово закрив другий день Бандерштату. Фоторепортаж

4 Серпня 2019 11:23
Незважаючи на зламаний посеред виступу генератор, легендарний гурт Тартак на чолі з його незмінним фронтменом Сашком Положинським традиційно розкачали бандерштатівців так, що ті не могли встояти на місці.

Незмінні ведучі Мяч Дредбол та Вікторія Жуковського запросила на сцену легендарну команду і та одразу ж почала розривати бандерштатівців своєю музикою.
Тартак зіграв такі треки, як «Людинаміт», «Стара школа», «Іди тусуйся!», а з спільно з М’ячем Дредболом Олександр Положинський заспівав «Це ваше свято», під яку розпочався справжній розрив.
Тартак продовжував качати Бандерштат, але тут сталася несподіванка – погасла сцена. Як згодом пожартували ведучі: від енергетики Тартака генератор здох. Олександр Положинський, не довго думаючи, стрибнув у натовп. Очікуючи на виправлення неполадок, бандерштатівці запалювали фаєри, перегукувалися патріотичними гаслами та встигли заспівати Гімн України, «Червону руту» ну і звичайно легендарні пісні гурту «Мій лицарський хрест» і «Наше літо».
Вже згодом після усунення поломки гурт і сам зіграв ці треки, а також фестивальними відривалися під «Божевільні танці», «Хулігани» та інші.

Відзначимо, що на сцені з Тартаком виступали учасники чи не усіх гуртів другого фестивального дня. Також звучала для бандерштатівців «Не кажучи нікому», яку Тартак зіграв з лідером Фіолету Сергієм Мартинюком.

Вдячні відвідувачі Бандерштату не могли не покликати гурт на біс, тож Тартак зіграв ще два треки «Знаєш мій день» та «Попелюшка».

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Навуходоносор Показати IP 4 Серпня 2019 13:01
Все як на балу у Воланда! Апокаліпсис, якого ніхто поки що не відчуває. Татуювання мізків...
zlotniy до Навуходоносор Показати IP 5 Серпня 2019 14:09
А ви вже бували на тому балу, що можете розказати як там?
Навуходоносор до zlotniy Показати IP 5 Серпня 2019 21:45
Читайте Булгакова, шановний! Звісно, якщо Вам це прізвище про щось говорить.
zlotniy до Навуходоносор Показати IP 6 Серпня 2019 09:22
Звісно я знаю хто такий Булгаков, просто це не відміняє того, що релігійні фанатики всюду бігають і роззповідають про апокаліпсис і пекло, ніби особисто його бачили)
Навуходоносор до zlotniy Показати IP 6 Серпня 2019 11:21
За те, що знаєте Булгакова - щире вітання! В Україні, до речі, його по-тихому заборонили. Не подобається правда декому, очі виїдає...А за слова "релігійні фанатики" - взагалі спасибі! За ними бачу виважене відношення до того, що називається релігійною терпимістю. Дуже рідкісне явище на теренах змученої революціонерами всякої масті країни.
Бритва какама Показати IP 4 Серпня 2019 18:24
Чудово

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus