USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зйомки дроном: луцька публіка «відривається» під «Тартак»

2 Серпня 2015 13:57
Хедлайнером другого дня фестивалю національного опору «Бандерштат» став волинський гурт «Тартак». Розігріта після виступів гуртів «Карна», одеситів «EPOLETS» а також «MorphineSuffering» публіка шаленіла як під давно знайомі, так і під нові пісні. Гості фесту ніяк не хотіли прощатись з «Тартаком», а тому музикантам довелось виступати на біс.

Нагадаємо, фестиваль українського опору «Бандерштат» розпочався на іподромі, що у Парку відпочинку імені Лесі Українки. Згідно з даними організаторів, за день до відкриття в наметове містечко вже прибуло близько тисячі гостей. Зранку до них долучились ще не менше тисячі.

Читати ще: Шалені емоції бандерштатівців зняли «з неба»

Читати ще: «Бандерштат» з висоти пташиного польоту: день 1
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Винищувач Показати IP 2 Серпня 2015 14:02
Та що ви кічитесь тим "дроном", купили дешеву цяцьку і тепер на кожному кроці: дрон, у нас є дрон, подивіться який дрон, у нас такий дрон, що тепер всі медалі наші, ... Та його ж тіпає під час зйомки, як на трасі Стоянів-Кам'янка Бузька, прикрутили б хоч якийсь стабілізатор для з'йомок.
Крук до Винищувач Показати IP 2 Серпня 2015 15:22
То у вас добродію напевно голову тіпає, а зйомка цілком пристойна
Ленс Показати IP 2 Серпня 2015 17:33
Ваааа, крутяяяк!! Кльовий відос!
пр Показати IP 2 Серпня 2015 22:49
Кононовичи первые кто летал над Бандерштатом :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus