USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Як «слуга» Кузьміних домовлявся про хабар: опублікували оперативне відео

2 Лютого 2022 16:50
Національне антикорупційне бюро опублікувало оперативне відео у межах розслідування щодо нардепа Сергія Кузьміних. Раніше «слугу народу» спіймали на хабарі.

У Бюро зазначили, що вдалися до такого кроку з огляду на суспільний резонанс справи Кузьміних. Тому поширили у вільному доступі оперативне відео, пише 24 канал.

Нагадаємо, «слугу народу» Кузьміних 28 січня 2022 року викрили після одержання 558 тисяч гривень хабара.
Слідство вважає, що ці гроші народний депутат отримав за зловживання своїми законними повноваженнями. Однак через «депутатський імунітет» народного обранця затримати не змогли.

За версією НАБУ, на записах Кузьміних спілкується з представником компанії, якій сприяє у постачанні обладнання до медзакладів Житомирської області. В одному з фрагментів людина з голосом, схожим на голос Кузьміних, каже, що у вирішенні одного питання навіть спілкувалася з главою МОЗ Віктором Ляшком.

Самі записи – це фрагменти спілкування під час особистих зустрічей та телефонних розмов. Перший запис, оприлюднений НАБУ, датований листопадом 2021 року. Тобто Кузьміних не один місяць був «під ковпаком».

У НАБУ наголосили, що Кузьміних й досі ігнорує повістки про виклик органів слідства, попри той факт, що від 31 січня набув статус підозрюваного.
Сам нардеп просить виключити його з фракції з можливістю повернутися, якщо його провину не доведуть. Відповідного листа він надіслав голові партії Олені Шуляк та керівнику фракції Давиду Арахамії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 2 Лютого 2022 17:34
Рішальщік, б*ть. На нари такого відразу
Олегу Показати IP 3 Лютого 2022 14:41
То ви зараз порозумнішали. А де ваш розум був в 2019-му? Коли, кожний, хто заявляв про свою любов до Зеленського потрапляв до його партії. Вони вже за пів року почали проростати. Це що? Перший? Ні. Ви порозумнішали? Ні.
Лучанин до Олегу Показати IP 4 Лютого 2022 12:02
А у нас беруть тільки люди Зеленського?До цього ніхто не брав?
лучанин Показати IP 4 Лютого 2022 01:45
як він пройшов? хто за нього голосував? ото вони нехай і віддають!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus