USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Героя з Волині Олександра Пронцевича посмертно нагородили орденом «За мужність»

22 Березня 2023 19:48
Президент посмертно нагородив військового із села Тоболи Прилісненської громади Олександра Пронцевича орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомляє Прилісненська громада.

У середу, 22 березня, перший заступник голови Камінь-Каширської районної військової адміністрації Олександр Михалік, секретар Прилісненської сільської ради Павло Мельничук та т.в.о. начальника першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП Юрій Мізюк вручили дружині загиблого воїна державну нагороду.

«Пам’ять про захисника Олександра, який ціною власного життя захищав свій народ, свою країну, житиме вічно в наших серцях. Герої не вмирають. Вони живі, поки ми їх пам’ятаємо», – кажуть у громаді.

Олександр Пронцевич загинув під час виконання бойового завдання у Донецькій області. У військового залишились дружина і троє доньок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus