USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Герої надихають: у місті на Волині з'явився патріотичний стінопис

18 Травня 2022 23:46
У Нововолинську створили мурал, присвячений символу української нескореності, стійкості духу та відваги – «Азовсталі».

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Ідея створити артоб’єкт на підтримку українських військових, які гідно тримають оборону на території металургійного комбінату, належить начальнику управління муніципальної варти Сергію Смоляруку. Ініціативу підтримав міський голова Борис Карпус.

Над стінописом протягом двох днів працювали волонтери, уродженці Нововолинська Вадим Гусарук, Петро Осіпов та мешканець Іванич – Андрій Калинович.

Нагадаємо, українських бійців 16 травня почали вивозити з «Азовсталі» на окуповані території. Маріупольська міська рада оприлюднила відео евакуації поранених захисників Маріуполя.

Натомість спікер Держдуми РФ В’ячеслав Володін доручив підготувати заборону на обмін бійців полку «Азов». А російські слідчі зібралися перевіряти українських захисників Маріуполя на причетність до скоєних проти цивільного населення злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus