USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Голодна туса»: блогера Олександра Заліска ушпиталили

4 Грудня 2021 11:51
Блогера Олександра Заліска, який організував вечірку 27 листопада, ушпиталили.

Про повідомив у Instagram блогер Лесик, який був одним із гостей, пише НВ.

Він опублікував фото, на якому Заліско лежить на дивані в оточенні медиків, і відео з карети швидкої допомоги. За словами Лесика, блогер двічі знепритомнів, у нього почалися проблеми з тиском і нервовий зрив.

«Сашу госпіталізували… Прошу вас, припиніть. Молю!» — написав Лесик, ймовірно, звертаючись до хейтерів.
Нагадаємо, 3 грудня у віці 75 років помер директор Будинку вчених, у якому відбулася вечірка блогерів. Чоловікові стало погано у приміщенні Львівської міськради, він знепритомнів, і медики не змогли його реанімувати.

Олександр Заліско опублікував у Instagram допис, у якому висловив співчуття родичам померлого. На думку блогера, серце Славітіча не витримало через критику після скандалу.

«Я прошу всіх, кого це стосується – будь ласка, думайте про людей. Про тих, хто опосередковано став учасниками подій, пов'язаних із відзначенням мого дня народження. Про тих, хто читає новини про це. Я сприймаю все, що відбувається, як великий урок для мене. І я вже несу персональну відповідальність за свої вчинки, як це має бути. Я знову і знову прошу вибачення за непродуманість моїх вчинків…» — написав Заліско.

Блогер розплакався і сказав, що дуже співчуває сім'ї директора Будинку вчених, але не винен у його смерті: «Хіба ви не розумієте, що це погано, чому ви робите з мене винного за все на світі? Я не є причиною Голодомору. Я не є причиною смерті директора. Мої друзі тут ні до чого. Навіщо ви пишете мені мільйон коментарів, щоб я помер?»

Як ми писали, у Львові в Будинку вчених у День пам'яті жертв Голодоморів українські блогери влаштували вечірку на честь дня народження Instagram-блогера із Чернівців Олександра Заліска. Ведучим вечірки був Володимир Остапчук. Гості роздягалися, стояли на столах з їжею та брали участь у конкурсах. Вечірка та жарт ведучого, який підписав одну з фотографій «Блогерська голодна туса», викликали обурення у соцмережах.

Після скандальної еротичної вечірки, Будинок вчених у Львові зачинили, а на блогера поліція склала адмінпротокол. Він сплатить штраф у 17 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Хм Показати IP 4 Грудня 2021 12:25
От і прийшла розплата. Що посієш те і отримаєш
НІмкеня Показати IP 4 Грудня 2021 12:54
Львівське кіно
Станіславський Показати IP 4 Грудня 2021 13:03
"НЕ ВЕРЮ!!!"))) Далі хейтить недоблогер!
ABC Показати IP 4 Грудня 2021 14:52
Бідолага. А коли скакав на вечірці і садо-мазо з дівахами зажигав, тиск був у нормі? А тут йому вже, бачите, різко поплохєло, аж "швидку" викликали, так розпереживався. І звичайно ж, це все треба зняти на камеру і викласти в інсті. Не знаю, на кого цей цирк розраховано. Хіба що на недалеких підписників цього чуда.
Анонім Показати IP 4 Грудня 2021 14:59
Артіст.
Неблогер Показати IP 4 Грудня 2021 15:45
Не лише артіст, а й цинічний клоун. Глумиться над національною трагедією й продовжує щоб. Зробив біду - спокутуй мовчки. Таке враження, ще це була спланована акція плюндрування, але щось пішло не так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus