USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головне – державу вберегти: лучанин залишив бізнес, аби захищати Україну

4 Червня 2022 10:22
Спокій і добробут країни перш за все – каже знаний у Луцьку підприємець Сергій. Через повномасштабне вторгнення РФ в Україну лучанин змушений був на певний час відмовитися від звичного життя. У перші дні його мобілізували до Національної гвардії України.

Про це інформують на сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

«Однозначно – Нацгвардія. Тим паче, у мирний час я часто спостерігав, як повз мій будинок гвардійці їздили то на полігон, то на навчання. Постійно згадував свою службу... І зараз, коли потрапив знову сюди, подумав: це доля, так має бути», – розповідає Сергій.

На початках рідні чоловіка страшенно переживали і нервували. Однак Сергій переконав, що ні бізнес, ні мрії, ні плани не матимуть ніякого сенсу, якщо не буде на якій землі усе це будувати й розвивати.

Читати ще: Біля Луцька в офісному приміщенні відкрили мініготель для переселенців

«Якщо ми не будемо того робити, воювати, відстоювати своє, то сенс тої країни. Відкосити – не складно. Складно державу вберегти, честь, гідність. Як потім ходити вулицями і дивитися в очі хлопцям, яких ти знав, які служили, а ти «бізнєсмєннічав»? Це вже якось негарно. Тим більше, порох в порохівниці ще є, повоюємо», – каже гвардієць.

Після закінчення війни Сергій мріє зібрати усю родину разом та поїхати на відпочинок у наш Крим, Феодосію. І ці плани неодмінно здійсняться!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus