USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Головний лікар у Луцьку вимагав хабар 300 доларів?

28 Квітня 2011 12:59
На Волині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили головного лікаря комунального закладу, який вимагав та отримав 300 доларів США хабара.
Посадовець вимагав хабар від жителя обласного центру за сприяння в госпіталізації його вагітної дружини до згаданого лікувального закладу без наявності направлення лікувально-профілактичних закладів. Про це повідомили в управлінні зв'язків з громадськістю МВС.
Задокументовано ще 27 фактів отримання правопорушником хабарів на загальну суму 30 тисяч гривень.
Органи прокуратури порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 «Одержання хабара» КК України.
Нагадаємо, 27 квітня прокурор Волині Андрій Гіль повідомив, що проти головного лікаря Луцького пологового будинку Михайла Токарчука, якого буцімто спіймали на хабарництві, порушили кримінальну справу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
я Показати IP 28 Квітня 2011 13:37
а чому буцімто?
! Показати IP 28 Квітня 2011 14:26
Отже напевно, Токарчука таки знімуть з посади. Шкода, тому він що професіонал своеї справи. Нехай він там і не кришталево чистий, але користь приносив реальну, боротись треба перш за все з тими, хто "бере", але без кого з легкістю можна обійтись. А Токарчука, як лікаря, замінити важко.
МИР Показати IP 28 Квітня 2011 14:27
Він хабарник.. В ТЮРМУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
! Показати IP 28 Квітня 2011 15:06
А не хабарник хто? Коли народилась моя друга дитина, то саме Токарчук мене оперував, отже я в буквальному сенсі могла "на собі" порівняти який лікар Токарчук і ті які оперували з першою дитиною. Порівняння і по прфесіоналізму і по відношенню, явно на його користь. Якби прийшлось обирати спеціаліста, то я знову б обрала його.
Правда Показати IP 28 Квітня 2011 15:31
Невже не зрозуміло, що його просто підставили?! Заради своїх звітів. Скільки в верхах хабарників і нічого — вілли будують, на Канари їздять. Скільки злочинців в законі — всі звкривають очі. А вони беруть і хапають професіонала своєї справи, який врятував не одне життя. Таких спеціалістів — на пальцях переахувати. Причому як грубо заловили прямо біля пологового. Це вже дійсно беззаконня.
docent Показати IP 28 Квітня 2011 15:43
Знову починаються "страждання" по цій темі?! Може досить? Попався - нехай відповідає і ніякі "золоті руки" не врятують!
Hunter до docent Показати IP 28 Квітня 2011 22:05
Нехай би його Золоті руки не його рятували, а тих дітей які народжуються в цей час. Цікаво, які чиновники на різних рівнях не є хабарниками. Його особисто я не знаю, але в мене двоє дітей народилося в Луцькому пологовому будинку, і я був деже вдячний Нашим ЛІКАРЯМ. Не потрібно шукати чорну кішку в темній кімнаті.
не експерт Показати IP 28 Квітня 2011 15:59
так не ясно-ніби тільки буцімто винен.Як докажуть тоді і скажете.Доки не доказали -не винен.А взагалі за нього багато людей Богу молиться.Віділлється те безчинство-Господь палкою не б"є.
! Показати IP 28 Квітня 2011 16:31
Та знаєте, якщо вже, на жаль, маєш чималий досвід "ходіння" по лікарях, і дитячих і дорослих в різних лікарнях і різних профілів,то якось не можеш змовчати, коли таке відбувається з далеко ненайгіршим, і ненайбездушнішим, і ненайнахабнішим лікарем, є багато достойніших претендентів для таких звинувачень і викриттів.
Правда Показати IP 28 Квітня 2011 16:32
Яке — попався, docent? Невже не зрозуміло, що це підстава?! Перші хабарники сидять у самих верхах при владі, а ви тут вироки виносите дрібним жертвам, які знадобились для статистичних звітів правоохоронним органам.
! Показати IP 28 Квітня 2011 17:15
Яких там звітів. То ж ясно, як білий день, що то Токарчукове крісло комусь знадобилось, і той "хтось" доволі вливовий, чи впливових покровителів має, от і влаштували це шоу. Головний лікар в обласному пологовому, це не завідувач фельдшерсько-акушерського сільського пункту, якого крім односельців ніхто не знає, а людина помітна. Тому, в принципі, ті хто підписував постанову це зробити,не могли не передбачити подібного резонансу.
))) до ! Показати IP 28 Квітня 2011 21:34
людям, у которых в принципе отсутствует мозг, пофигу. они привыкли брать нахрапом. Вроде бы - по слухам - Клим уже отдал роддом Загребельной или еще кому похуже :-( ну а про методы Клима не тут рассказывать
Небайдужий Показати IP 28 Квітня 2011 17:34
Ця стаття про Токарчука чи ні? Ні в назві, ні в основній її частині не вказано "головний лікар" чого? Лише вкініці, і то, з примікою "нагадаємо" ... Журналісти - невже так важко чітко прописати заголовок статті, чи написати статтю так, що б було зрозуміло про кого в ній йдеться?
Петрович Показати IP 28 Квітня 2011 21:15
ТАК
Іванович Показати IP 28 Квітня 2011 21:19
Влада відіграється на медиках та вчителях, самих незахищених.А де ж корупціонери з облдержаміністрацій ,таможні ,сбу , судів ...?
))) Показати IP 28 Квітня 2011 21:31
подозреваю, что товарищи прокураторы гнило отмазываются. Скока-скова они там нашшитали случаев нарушений? счетоводы хреновы... Они на днях изъяли из роддома журналы с меддокументацией по статистике операций, Токарчук примерно столько операций и провел с начала года. Они что, по каждой акт о взятке подмахнули или как? Каким числом? через какое место? через каое обычно? не удивлюсь. Граждане правоохранители. Давя предпринимателей, не давите врачей, особенно хороших гинекологов, которые еще тут остались. Ибо неизвестно, к кому вы поведете для качественной абортации своих подрастающих дочерей. Задумайтесь, если в ваших мозгах завалялись 1-2 извилины.. Стоит сохранить нескольких хирургов, способных не трандеть, а работать.
Лучанин Показати IP 28 Квітня 2011 22:59
Звісно, події з Токарчуком - це робота Климчука. З новин на Аверсі це було добре видно. Але й те що він там казав на камеру була чистесенька правда, або навіть він не доказав і половину тієї правди - все набагато страшніше. І питання не в Токарчуку, а в організації роботи з персоналом, що є теж його обов'язком + вседозволеність та повна безвідповідальність лікарів. Саме на це треба було звернути увагу, зібрати матеріал та винести рішення згідно Законодавства, а не так би мовити ловити на хабарі. Це бесчестно (при цьому хабарництво я ніяк не виправдовую). "без наявності направлення лікувально-профілактичних закладів" - а хто заважав отримати таке направлення? Просто треба було хабар занести не Токарчуку, а тому хто його випише, хоча і без цього можна було обійтись...
))) до Лучанин Показати IP 29 Квітня 2011 23:28
Я Климчукову публичному ляпанию уже устала удивляться. Ну, интригуй, махлюй, шантажируй, работа у тебя такая, все понимают и давно плюнули, ну, педагог - а они в старости исключительно часто впадают в маразм... Ну, дочки уже отрожали, но внучки-то как бы тут растут, им же это аукнется! Грохнет он сейчас Токарчука, а лет через 10-15 куда они побегут? Кто им поможет? Дедушкины регалии, или он думает, что он вечен?
батько Показати IP 29 Квітня 2011 00:18
Михайло Михайлович Я за ВАС
Якунович Показати IP 29 Квітня 2011 09:06
В статті не сказано що хабар вимагав Токарчук. Мені здається що щось напутали
я! Показати IP 29 Квітня 2011 11:34
Михайло Михайлович - супер лікар.... і повірте мені, черги до нього молодих мам не зменшаться
))) до я! Показати IP 29 Квітня 2011 22:40
я уже там :-)
Роман Показати IP 29 Квітня 2011 13:55
Якщо він такий хороший лікар - нехай працює. Якщо не вигідний управлінець - нехай буде звичайним СУПЕР-лікарем... Всі задоволені
33квартал Показати IP 29 Квітня 2011 20:01
Какая разница,какой врач...получил взятку-надо отвечать!!Меня очень удивляют коментарии людей,которые его защищают...
SF Показати IP 29 Квітня 2011 23:49
Бридко читати. Лікаря вони зловили. А слабо посадити державного чиновника, який в селі Тарасово, на вулиці Квітневій має маєток, якому позаздрив би середньовічний феодал, з озером за площею половина Світязя. Видно за свою зарплату держслужбовця купив. Вони вчителів і лікарів ловлять. Тошнить від цієї влади і цієї держави
Таня Показати IP 26 Травня 2011 20:42
Повністю підтримую Токарчука. Напевно на його крісло хтось претендує, але чи зможе цей "претендент" стати таким професіоналом і таким хорошим спеціалістом? Думаю, що ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus