USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Гостей возили гелікоптерами ДСНС: ЗМІ написали про святкування ювілею Єрмака. Як відреагували в ОП

25 Листопада 2021 08:59
Журналісти «Української правди» опублікували розслідування, в якому йдеться про те, що президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, використовуючи гелікоптери ДСНС для доставляння людей до резиденції в Карпатах.

За інформацією джерел видання у політичних колах, президент Володимир Зеленський та керівник його офісу Андрій Єрмак у п’ятницю, 19 листопада, залишили Банкову ще до закінчення робочого дня і полетіли в Карпати до державної резиденції президента України Синьогора, де у неділю Андрій Єрмак мав відсвяткувати ювілей – 50 років.

Згідно з даними публічних онлайн радарів, президентський борт із Києва не прилітав, на відміну від самого президента.

Натомість за допомогою онлайн радару вдалося встановити, що вранці 19 листопада з Києва до Івано-Франківська прилетів чартер. Борт майже одразу повернувся до Києва. Чи був президент Зеленський або керівник його офісу Єрмак на борту наразі не вдалося ані підтвердити, ані спростувати.

Згодом розслідувачі УП знайшли докази, що 21 листопада, у день народження Єрмака та в день Гідності та Свободи близько 10 ранку Зеленський і Єрмак, які були на Івано-Франківщині, з’являються на Інститутській у Києві, о 12 президент нагороджує воїнів, а вже о першій гвинтокрил ДСНС злітає з бази рятувальників у Козині і за дві години здійснює посадку в Івано-Франківську.
За джерелами УП, серед гостей на святі були заступник керівника Офісу Олег Татаров та міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Гелікоптер ДСНС здійснив посадку в аеропорту «Бориспіль» майже о 16:00. Так, Зеленський та Єрмак прийшли на роботу лише о 17:00.

«Це означає що Зеленський під час такої гострої внутрішньої і зовнішньої ситуації літав у гори на дачу на 4 дні», – наголосили журналісти.

Натомість в Офісі Президента спростували інформацію про 4-денне святкування ювілею Андрія Єрмака. Окрім того, в ОП запевнили, що гвинтокрилами ДСНС жодних гостей не перевозили.

Пресслужба ОП повідомила, що у п’ятницю, 19 листопада, президент Володимир Зеленський працював на Банковій. Увечері він відбув до резиденції в Гуті.

Вже у неділю, 21 листопада, український лідер у Києві відвідав заходи, присвячені початку Революції Гідності. Наступного дня президент також перебував на робочому місці. Також у дні, коли начебто відбувалося гучне святкування ювілею, до резиденції з інших представників влади автівкою заїжджав лише Олексій Чернишов.

Своєю чергою, голова Офісу президента Андрій Єрмак заперечив окремі факти, викладені в розслідуванні «Української правди», однак не прояснив, де він перебував у свій день народження, в неділю 21 листопада.

Також керівник офісу Зеленського повторив тезу, що в державній резиденції готують спеціальний форум до Дня працівників дипломатичної служби України в грудні. У рамках підготовки форуму, буцімто, президент спільно з працівниками офісу відвідували резиденцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 25 Листопада 2021 09:31
как гулять-так по полной и с игрой на.. пианине!..
Олег Показати IP 25 Листопада 2021 09:50
Янукович зі своїм маєтком у "Межигір'ї" курить у стороні
Анонім до Олег Показати IP 25 Листопада 2021 12:09
Страуси януковоща перевершили свого господаря... так і має бути, дітки кращі за "папіка".
Анонім Показати IP 25 Листопада 2021 11:00
як рвуться до корита то співають як соловей ,а дорвуться то такі як і поперєднікі. нічого не міняється.
Анонім до Анонім Показати IP 25 Листопада 2021 12:09
Мозгів би наріду грам 5, то все б помінялось. А так наш нарід, то стадо на 73%.
Дохтор Показати IP 25 Листопада 2021 11:10
То ж треба, шоби нанюхатися гірського повітря так далеко їхати !
Микола Показати IP 25 Листопада 2021 11:12
Піаніст давав концерт
читач Показати IP 25 Листопада 2021 11:29
Коли купляли гелікоптери для МНСників,вже було ясно,що "власть імущіє" будуть використовувати їх для власних потреб.Рятувальникам така техніка до ду...и.Краще б оновляли застарілий бойовий автопарк та забезпечували якісним спорядженням.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus