USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

7 мільйонів: журналісти підрахували, скільки Івахів витратив на святкування ювілею

31 Січня 2018 17:32
Два дні 50-літнього ювілею Степана Івахіва, за найскромнішими підрахунками, нардепу обійшлися у 7 мільйонів гривень. А це - 3,5 мільйона за добу.

Про розмах святкування йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Нагадаємо, елітну вечірку з нагоди дня народження Степана Івахіва організували у п'ятизірковому готелі «Rixos» в Трускавці. Через святкування гостям готелю скасували бронь.



«У готелі 370 номерів різних рівнів комфорту. Найдешевші кімнати тут коштують 3-3,5 тисячі гривень. Найдорожчі апартаменти 18-20 тисяч гривень. Отож рахуємо – якщо на добу заселити усі номери включно з апартаментами, ми отримаємо 1 мільйон 200 тисяч гривень. Проте, оскільки гуляли дорогі гості два дні, то це виходить 2 мільйони 400 тисяч гривень. За основу ми взяли поселення на одну особу, хоча на іменини до Степана Івахіва чоловіки приїжджали зі супутницями, дружинами та навіть з дітьми. А кімната на кілька осіб коштує додаткових витрат. 2 мільйони 400 тисяч гривень лише поселення, а запрошених потрібно добре пригостити. Шампанське нам тут пропонують… за 1790 гривень – це найдешевша пляшка. А найдорожча коштує 10,5 тисячі гривень. Вино тут можна купити від 600-та гривень. Не менш вражаюча тут і кухня. У Ріксосі нам пропонують банкет з мінімальним замовленням у півтори тисячі гривень з однієї людини – але це без алкоголю. Мінімальне замовлення по кухні нардепу обійшлася 1,5 мільйона гривень. Це за два дні бенкету.

Враховуючи ціни на алкоголь, можна лише припустити, у скільки Івахіву влетіло напоїти елітних гостей. Зазвичай на банкетах алкоголь обходиться у половину вартості загального столу, тому будемо скромно вважати, що спиртні напої коштували обранцю народу теж півтора мільйона гривень», - йдеться у сюжеті.

Ведучими на святі виступили Сергій Притула, Олександр Педан та Леся Никитюк. Співали гостям Степана Івахіва Оля Полякова, Таяна, гурти Тік та Ненсі. Найдорожче Степану Івахіву обійшлася Полякова, яка традиційно запалювала на сцені у нижній білизні та російському кокошнику.

"Замовити виступ Притули коштує 6 тисяч доларів, Олександра Педана 4,5 тисячі доларів. Гурти Тік та Ненсі беруть за виступ по десять тисяч доларів. Вартість виступу Таяни становить 5,5 тисячі доларів. І того виходить 51 тисяча доларів за зірок. А це майже півтора мільйона гривень. Отож, за приблизними підрахунками, кухня Степану Івахіву обійшлася у три мільйона гривень.

Оренда готелю 2 мільйони чотириста тисяч гривень. А виступи зірок - мільйон чотириста. Загальна сума становить 6 мільйонів вісімсот тисяч гривень. За найскромнішими підрахунками. Нагадаємо, нещодавно всю Україну вразив відпочинок президента Петра Порошенка на Мальдівах. Який обійшовся гаранту у 14 мільйонів гривень. 2 мільйони в день. Степан Івахів шиканув ще краще і обігнав самого Президента. Його відпочинок вартує 3,5 мільйона в день. І того майже 7 за дві доби. До слова, Степан Івахів є одним з співвласників готелю Ріксос, де відбулося свято марнотратства. Проте навіть в такому випадку задарма поселити гостей він не може. Дводенне проживання обов’язково повинно бути проведене через бухгалтерію закладу, інакше це свідчитиме про несплату податків. Окрім того, ці шалені витрати обранець народу зобов’язаний внести у свою декларацію», - йдеться у сюжеті.

До слова, шквал емоцій викликало одне лише відеозапрошення на гостину з космосу. Тепер депутат став головним конкурентом екс-мера Києва Леоніда Черновецького, який заслужив почесне місце у відомих комічних постановках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
11 Показати IP 31 Січня 2018 17:59
Чому ви рахуєте чужі гроші ? Порахуй те скільки пенсіонери отримують і що вони можуть придбати на ці кошти . Чому українці звалюють з України чому долар по 29 .
Вася Показати IP 31 Січня 2018 18:20
Чомц чому? Тому що такі, Івахів ,який сидить у ВР і нічого не робить для людей а все собі і собі і зажирається, треба ж це розуміти. Івахів так гуляє, а хворі діти , люди по копійці збирають з ростих людей. Ганьба такому депутату ВР,який так святкує в часи так званої війни. Це і Президент на Мальдівах відпочиває це і Івахів гуляє і зарошує російський гурт Ненсі, витрачає на концерти, а міг би спасти стільки людей, які кожен день потребують грошей на лікування. Так опозорився з тим днем народження.
Зірян Шкуряк до Вася Показати IP 31 Січня 2018 19:05
Факт! Порівняно зі справжніми українськими олігархами наш Стьопа ніщеброд якийсь. Всього сім мільйонів гривень. Жмот!
Кіндрат Панасович Показати IP 31 Січня 2018 19:06
в*родок....коли ви п*скуди вже нажеретесь тих грошей суки!?
вовк Показати IP 31 Січня 2018 19:27
ДА ЗАЖАВ сТЬОПА БАБКИ
Сін-ін- цин Показати IP 31 Січня 2018 20:05
Хе-ха-хі, порів-внял-ли: 7млн. на 500 хунда-н-сунів на 2 ден-пені і в день-дзень 2млн -на 7 рід-бар-синів, що склад- да-да-є 14 млн у.є. на 7 день-дзінь .Отак дзень- дзінь і ви пень-гол-бос.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus