USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Готуються до різних сценаріїв: українські військові вивели важку артилерію біля Криму

2 Грудня 2021 12:39
На одному з військових полігонів Херсонщини, неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, українські військові провели тактичне навчання артилерійських підрозділів, що входять до складу угрупування військ «Південь».

Про це розповіли у відділі зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України, пише УНІАН.

За словами командувача ОС ЗСУ, генерал-лейтенанта Сергія Наєва, навчання мали на меті підвищити рівень навченості та професійної підготовки особового складу, а також відпрацювати взаємодію з іншими підрозділами угрупування військ і нові тактичні прийоми ведення бойових дій з урахуванням досвіду АТО та ООС на території Донецької й Луганської областей.
«Підрозділи насамперед мають вдосконалити спроможність вчасно та адекватно реагувати на військову небезпеку з морського узбережжя», – наголосив командувач.

Читати ще: Путін готує напад на південь і схід України, – розвідка

У командуванні зазначили, що підготовчі та практичні дії щодо виявлення та знищення десанту умовного противника військовослужбовці відпрацьовують щотижня, а бойовий досвід позитивно впливає на хід тренувань.

«Ми перевіряємо нашу готовність до бойових дій у різних сценаріях. І, дуже приємно, що особовий склад вкладається у визначені терміни. Наразі саме ці якості їм знадобляться під час виконання бойових завдань», – підкреслив Наєв.

Нагадаємо, США попередили Україну про військову активність Російської Федерації біля кордону з Україною, що може свідчити про заплановане вторгнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 2 Грудня 2021 13:26
на визнання Лукашенком Криму - російським, слід визнати російською - Білорусь..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus