USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Громада на Волині витратить понад мільйон на підключення до інтернету

4 Жовтня 2019 21:14
До 1,1 мільйона гривень планують витратити на послуги з підключення та доступу до інтернету закладів загальної середньої освіти у Рівненській ОТГ.

Надавача послуг визначать у результаті відкритих торгів. Замовником виступає відділ освіти Рівненської сільської ради Любомльського району. Тендерні пропозиції приймають до 17 жовтня, розпочнуть аукціон 18 жовтня. Джерело фінансування закупівлі: кошти цільової субвенції з Державного бюджету. Термін надання послуг – до 27 грудня.

Як передбачає тендерна документація, йдеться про прокладання оптичної мережі або модернізація існуючого каналу зв'язку у кабінетах інформатики. Місце підключення повинне забезпечувати можливість фізичного підключення мережевої карти персонального комп’ютера до локальної комп’ютерної мережі; на кожному місці підключення передбачається наявність одного телекомунікаційного роз’єму RJ45 кат.5е для підключення одного персонального комп’ютера до локальної мережі. Також передбачили встановлення та налаштування мережевого обладнання. Йдеться про маршрутизатори, комутатори, точки доступу Wi-Fi зі швидкістю300 Мбіт/с, конектори, мережеві фільтри тощо.

Так, по п’ять точок Wi-Fi встановлять у Рівненському та Гущанському ліцеях Рівненської сільської ради, по чотири точки – у Забузькому та Полапівському ліцеях, по дві точки – у Столинсько-Смолярській та Гороховищанській гімназіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2019 22:57
То вчитель інформатики може зробити сам. Навіщо кошти витрачати.
Аноніму Показати IP 5 Жовтня 2019 11:07
Чому вчитель інформатики має займатися роботою, не передбаченою трудовим договором ?
Андрій Показати IP 5 Жовтня 2019 21:19
А для чого їм стільки точок Wi-Fi? Щоб вчителі та учні "зависали" в телефонах? Для навчального процесу доцільніше робити провідну мережу з одною точкою доступу до інтернету для компа вчителя у кожному класі. Звичайно крім класів інформатики.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus