USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Громадська рада при Луцькому міському голові: готуються кадрові рішення

6 Грудня 2017 18:33
Вперше за 5 місяців громадській раді при Луцькому міському голові вдалося зібратися. Раніше цього не могли зробити, адже не збирався кворум, тому недобросовісних громадських активістів мають намір виключити.

Про це йшлося під час засідання громадської ради при Луцькому міському голові 6 грудня.

Голова ради, заступник Громадської організації «Волинська спілка ветеранів АТО», учасник бойових дій Юрій Дмитрук зауважив, що ефективність ради зараз мізерна.

«Ми вже не збиралися 5 місяців. Є дійсно активісти по життю, а є якісь політики, які входять в раду задля майбутньої кар’єри. Є такі, які з усіх засідань були лише раз чи два. Тому пропоную виключити членів громадської ради, які регулярно пропускають засідання. Наша рада, як мильна бульбашка, адже чимало наших звернень просто лягали на поличках і не поверталися»,- розповів Юрій Дмитрук.

Зі слів члена громадської ради Володимира Данилюка, цей орган втратив авторитет через відсутність власної самоорганізації.

«Ми самі не можемо зорганізуватися, зібратися, кворуми часто не відбувається, тому й до нас не дослухаються. А ми маємо вибудовувати місток між владою та суспільством. Тому моя пропозиція така: виключити тих, хто бездіяльний згідно з чинним положенням. Якщо ж будуть нові охочі стати членами, то ми розглянемо їх», - зауважив пан Данилюк.

Із цього приводу секретар ради Володимир Павлюк запропонував запитати у тих, кого хочуть виключити, чи вони дійсно планують надалі не брати участь у засіданнях.

Його пропозицію підтримали. Відповідно, до всіх членів ради вирішили звернутися з листом, аби ті підтвердили чи спростували своє бажання бути членом ради.


Зауважимо, що нині із усіх 25 членів ради цього разу зібралися лише 13 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus