USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Громадський порядок під час гри «Волині» забезпечуватимуть 300 людей

10 Березня 2013 12:26
На стадіоні «Авангард», сьогодні, 10 березня відбулася передматчева нарада за участі представників команд, арбітрів, делегата та інспектора ФФУ та адміністрації ФК «Волинь». Її провів делегат ФФУ Арсен Сімонов, повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Окрім вирішення організаційних питань, було затверджено ігрову форму – «Волинь» зіграє у білих кольорах, «Динамо» - у синіх. Офіційні представники ФФУ відзначили, що ігрове поле на «Авангарді» придатне для проведення матчу, хоча погодні умови істотно вплинули на перебіг підготовки до гри. Наразі працівники домашньої арени «Волині» прибирають сніг із захисної плівки, яку відкриють перед початком поєдинку. Так само прибираються й сидіння для глядачів, бігові доріжки.

Перший матч сезони викликав неабиякий ажіотаж у місті, але станом на ранок неділі квитки у касах ще є і вболівальники можуть придбати їх, аби відвідати «Авангард» цього вечора.

До Луцька планується десант київських фанатів – вони прибудуть неорганізованими групами потягами та автобусами. Для забезпечення громадського порядку під час проведення матчу буде залучено до 300 працівників УМВС, стюардів та приватної охорони.

З 15.00 до 21.00 буде перекрито рух транспорту (крім громадського) проспектом Президента Грушевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Александр Показати IP 10 Березня 2013 12:33
Уверен, убирать снег на поле, сидения для болельщиков и беговые дорожки будут гражданские организации "Волынский щит" и "За нами Луцк"! И выложат фото в Интернете под названием "Красиво-2".
Прохожий Показати IP 10 Березня 2013 16:16
Футбол - развлечение умственно ущербных. Только что стадо прошло по Винниченко , взрывая петарды. Пугая детей. Кто - нибудь из головоногих подумал о младенцах , о больных (не футболом) людях ? Где те "300 людей" , которые обязаны поддерживать порядок ? Что это за маневры в городе в мирное пока еще время ? Нет власти в Луцке . Такие же "вболівальники" типа.Сочувствую людям , живущим возле стадиона.
зaгрeб Показати IP 10 Березня 2013 23:36
Так надо было выйти и набить им морду.Слабо ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus