USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Група Сосновського у Луцькраді перестала існувати

29 Вересня 2011 09:18
З депутатської групи «Місто майбутнього» вийшов ще один член – відтак у групі лишилося всього троє депутатів, що, згідно із законодавством, не дає їй права на існування.

Як стало відомо наприкінці пленарного засідання сесії Луцької міської ради 28 вересня, міський голова оголосив про вихід із депутатської групи «Місто майбутнього» депутата фракції «Фронт Змін» Олега Дмитрука. За словами Романюка, Дмитрук подав відповідну заяву.

Нагадаємо, раніше того ж дня стало відомо, що з «Міста майбутнього» виявили бажання вийти ще двоє депутатів – Віталій Кварцяний і Микола Дендіберін.

Відтак, згідно із законом України про «Про статус депутатів місцевих рад», група «Місто майбутнього» перестала існувати – закон передбачає, що в групу повинно входити не менше п’яти депутатів. А наразі там лишилося четверо обранців – екс-голова групи Антон Сосновський, «фронтозмінівець» Олександр Пиза, «сильноукраїнець» Андрій Разумовський і Рустам Дячук.

Антон Сосновський у телефонній розмові з «ВН» відмовився коментувати ситуацію. Проте пообіцяв, що через кілька днів проведе прес-конференцію, де розповість про причини виходу депутатів з групи.

«Я знаю про ці причини, але мої колеги попросили мене почекати кілька днів. Думаю, у понеділок-вівторок я зберу прес-конференцію, де усе розповім», - пообіцяв депутат.

Довідково:

Із статті 26 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» (Порядок утворення депутатських групп)

Ч.1: «…Депутатська група в районній, міській, районній у місті, обласній, Київській та Севастопольській міських радах складається не менш як із п'яти депутатів…».

Ч. 6: «Діяльність депутатської групи припиняється у разі вибуття окремих депутатів місцевої ради, внаслідок чого її чисельність стає меншою, ніж встановлено частиною першою цієї статті»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Компетентний Показати IP 29 Вересня 2011 09:52
Нах... ця група взагалі???????????????
Л А Д О М И Р Показати IP 29 Вересня 2011 10:17
шонібуть
Ще компетентніший Показати IP 29 Вересня 2011 12:08
А Сосун так пужився, тужився. Намагався виторгувати в Романюка посаду секретаря міськради, головного архітектора, заступника по економіці і тарнспорту. Результатом стало політичне банкрутство цього пройдисвіта
ОГО Показати IP 29 Вересня 2011 14:09
великий пшик «великого комбинатора» Сосновського
Не тоне Показати IP 29 Вересня 2011 14:32
Сосновський - класичний політик. Ткнули носом у японські гроші - виплив у посольстві Японії і на ВТ, виходить з групи "Місто майбутнього" - випливе де інде... але обов`язково з прес-конференцією.
Читач Показати IP 30 Вересня 2011 07:11
Де Сосновський, там руїни. Є така категорія людей - де вони пройдуть, там пустеля. Там навіть не живуть скорпіони і мох не росте. Люди пішли з так званої групи, бо ще не втратили до кінця совість, гідність і сором за такого "лідера". А на так званій прес-конференції він буде брехати, викручуватись, розповідати журналістам, як ніби в підростковій групі в садочку, чергову казку для дорослих. І оком не мигне. Ця людина - це концентрація брехні, блюзнірства, зверхності, віроломства. Ніхто стільки своїми діяннями не вилив бруду на міську раду! Інший би з сорому заховався б десь у печеру, а цей ще буде журналістам черговий раз брехати.
весь в муці і долар в руці Показати IP 30 Вересня 2011 15:11
Все що ви пишите це ...ня, але правди також є. Просто МЕР прийняв МЄР і все стало на свої місця! А Тосі респект що він зміг зібрати і очолити цю грушу. Підмяв під себе цілий Фронт Змін. Хотів би я послухати, що він заліввав їм. Мені б навчитися так фтюхувати зубну пасту магазінам...:)
для "весь в муці і долар в руці" до весь в муці і долар в руці Показати IP 2 Жовтня 2011 02:13
Сасницький ти КЛОУН! з тебе вже весь Луцьк сміється!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus