USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Грицюк пообіцяв, що лікарням допоможуть.ФОТО

30 Серпня 2010 17:30
Напередодні формування обласного бюджету на наступний рік голова обласної ради Анатолій Грицюк відвідав установи та організації краю.

Мета поїздок - узагальнення проблем об’єктів територіальних громад сіл, селищ і міст Волині, які можна вирішити за допомогою місцевих коштів, а також ознайомлення з організацією лікувального процесу, - повідомили 30 серпня у прес-службі Волинської обласної ради.

30 серпня Грицюк побував у Волинському обласному онкологічному диспансері та обласній психіатричній лікарні №1.

Диспансеру, за словами головного лікаря Ореста Андрусенко, вкрай потрібні операційні столи та дихальна апаратура. Основна частина медичного обладнання відповідає сучасним вимогам і дозволяє виявляти важку хворобу на початкових стадіях. До речі, за кошти, передбачені обласною програмою «Онкологія», нещодавно придбано мамограф. «Рак за останні роки значно помолодшав. Складових тут декілька – і забруднене навколишнє середовище, і неякісні продукти харчування, і згубні звички. Але крім цього – низька обізнаність населення і запізніле звернення до лікаря. Вчасне виявлення хвороби запорука позитивного лікування», - зазначив Орест Андрусенко.

Обласній психлікарні №1 необхідно капітально відремонтувати дахи на кількох корпусах і замінити пральні машини. За кошти обласного бюджету вже перекрито 400 квадратних метрів даху, але ще в аварійному стані щонайменше 500 квадратних метрів покрівлі.

Голова обласної ради запевнив, що лікувальні установи не залишаться наодинці зі своїми проблемами. «Нам потрібно при розгляді майбутнього бюджету визначитися з сумою коштів, які потрібні на капітальні ремонти, оснащення медичним обладнанням, реконструкцію котелень, енергозберігаючі технології», - сказав Анатолій Грицюк.

Він також зазначив, що обласна рада щорічно опікується забезпеченням лікувальних установ області овочами. Цій темі буде присвячене чергове засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Студент Показати IP 30 Серпня 2010 17:38
А що йому ще залишається робити? хіба тільки обіцяти, обіцяти, обіцяти...
муся Показати IP 30 Серпня 2010 17:47
Напевно готує шляхи відходу через дурдом.Нам відомі такі схеми-не допоможе.Можна щє до Гондурасу послом.
знаю Показати IP 30 Серпня 2010 22:31
Їздить, бо хоче допомогти. Банкір Романюк он сидів, тільки посміхався елейно - нічого не зробив
вірю Показати IP 31 Серпня 2010 00:58
Пообіцяв - зробить. Грицюк людина діла
Стиліст Показати IP 31 Серпня 2010 10:11
Ви подивіться як класно змінив свій імідж Грицюк. Видно у нього з`явилася нова стилістка.
друг Показати IP 31 Серпня 2010 13:35
Грицюк завжди дотримує слово. Він дбає про благо області, піклуєтьсь про людей та їх здоров'я. Справжній політик...
Tan4ik Показати IP 31 Серпня 2010 14:04
М-да.. передвиборча кампанія уже почалася... неофіційно.
слава Показати IP 31 Серпня 2010 21:52
Грицюк А.П.- людина ,яка конкретно вирішує проблеми медичних установ області.
Стерх Показати IP 1 Вересня 2010 13:35
Cплошная болтовня.Назовите хотя бы одно конкретное действие,а то противно читать.
Я Показати IP 6 Вересня 2010 12:13
муся: який дурдом? Це онкодиспансер! Вже б не грішила, а то сплутала праведне з грішним. І добре, що поїхав. Особисто там був, атмосфера гнітюча. Може, хоч Грицюк чимось допоможе, а то сидіти там страшно, умови не суперські...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus