USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ГУР: росіяни застосовують до українських полонених страшні тортури. Відео 18+

3 Травня 2022 23:35
Перехоплення розмови російського окупанта Костянтина Соловйова (зараз перебуває в Харківській області) зі своєю матір’ю розкриває подробиці тортур, до яких вдаються російські військові стосовно українських полонених, повідомляє Головне управління розвідки.

Рашист розповідає про страшні знущання та вбивства, які здійснюють співробітники фсб та російські військові. Окупант з радістю переймає «досвід» та мріє перенести його на власного батька.

Жертвами катів стають і українські військові, і мирні жителі. Загарбник згадує героїчну поведінку українців, які навіть під найжахливішими тортурами не скоряються перед загарбниками.

Мати схвально реагує на розповіді сина та стверджує, що «українці не люди» і що вона сама б «кайфонула» в подібній ситуації.

Це перехоплення є черговим підтвердженням політики геноциду українців, яку окупанти впроваджують на захоплених територіях. Воєнні злочини масово чинять і стосовно військових, і стосовно цивільного населення.

Масові вбивства, тортури та знущання стали нормою для окупантів. При цьому до «професіоналів» з фсб охоче долучаються військовослужбовці армії рф.

Увага! Аудіозапис не призначений для людей зі слабкою психікою (18+).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українка Показати IP 4 Травня 2022 07:53
це ж Орда дика і це триває 800 років
Янеробот Показати IP 4 Травня 2022 11:16
Господи, покарай окупантів! Господи, пошли на них кару, нехай горять в пеклі довічно вони та всі їхні батьки і діти! Вічна пам"ять всім невинно загиблим Українцям! Слава Героям України!
Янеробот Показати IP 4 Травня 2022 11:35
Нехай ті розочки будуть на їхніх ублюдських дітях і на їхніх батьках! Нехай замучені люди їм сняться в кошмарах до кінця їхніх мерзенних життів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus