USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович у Луцьк не прилетів, але буде на футболі у Донецьку

8 Грудня 2010 12:43
Президент України Віктор Янукович у середу, 8 грудня відвідає Донецьк.

Про це повідомило джерело у правоохоронних органах, - пише ЗІК з посиланням на «Остров».

Сьогодні у Донецьку на стадіоні «Донбас Арена» відбудеться заключний матч групового турніру Ліги чемпіонів між командами «Шахтар» (Донецьк) і «Брага» (Португалія).

За інформацією джерела, глава держави буде присутній на грі.

Нагадаємо, цього ж дня, у середу 8 грудня був скасований візит Януковича на Волинь.

Заплановані за участі глави держави на Волині заходи, зокрема, відкриття блоку «Б» Волинської обласної клінічної лікарні, вручення інвалідам Великої Вітчизняної війни ключів від автомобілів і засідання регіонального Комітету з економічних реформ відбудуться під головуванням керівництва області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
ЛітРедактор Показати IP 8 Грудня 2010 12:49
ТУДИ ЙОМУ й ДОРОГА..)))
Микола до ЛітРедактор Показати IP 8 Грудня 2010 13:04
... і вувузєлу в ....
Олександр Показати IP 8 Грудня 2010 13:11
Думаю, що Волиняни не були б раді його візиту. Ось як у нас все відбувається, місцеві чиновники аж з трусів вискакують, щоб показати як в нас все чудово, а тут такий "облом". Він просто злякався обуреного натовпу, а то ще й яйцем в голову получить і інфаркт отримає.
Дуже чекав Януковича Показати IP 8 Грудня 2010 13:26
А що сказав би Янукович, приїхавши на Волинь? Зросійщений "ПРОФФЕСОР" має 70 мільярдів гривень дефіциту пенсійного фонду, непомірні зовнішні борги, скорочує в державі все, що навіть гріх чіпати. Але усе це - копійки. Презерватив не можна роздути до розмірів кулі, яку колись надували на першотравневі свята. Якщо приїде (а це неодмінно колись станеться), запитайте у нього, хто з чоловіків в Україні буде отримувати пенсію при підвищенні вікового цензу, якщо вже сьогодні середня тривалість життя українського чоловіка - 59,5 роки. Тому й краще посидіти на футболі в Донецьку.
небайдужа Показати IP 8 Грудня 2010 15:29
це ще раз доказує про те: що у нас немає нормального аеродрому!!!!! А міст через ж.д.буде?А що йому показувати в центрі міста? А міст через Стрир не обвалиться? Я б рекомендувала пану Януковичу приїздити на Волинь влітку, на Світязь поїхати, красоти Полісся подивитися, грибами посмакувати. А що? Невже усе так погано?!
Толік Показати IP 8 Грудня 2010 17:31
Хреновому танцору яйця заважають. Це - на рахунок "поганого аеродрому", якого, до речі, в Луцьку ніколи не буде. Якщо небайдужа бачить причину в аеродромі, то їй теж, очевидно, щось заважає.
толіку до Толік Показати IP 9 Грудня 2010 00:18
ви за своїм нервовим пересіпуванням і самі нічого іншого не бачите! політика була і буде. але ж будьте лучанами, а не політиканами!
Драйвер Показати IP 8 Грудня 2010 18:00
Зате "Кобра" хоч трохи потрусила крутеликів, які вилазили на дощ з ЛендКрузерів і БМВ. А то є є вже такі, які землі не відчувають, а волинські даішники нічого їм не можуть зробити. По Луцьку їздить білий Прадо без номерних знаків спереду і з мигалками піл решіткою, мене це вже за...ло. Обласне ДАІ, альо! Подзвоніть йому і хоч номера прикрутіть до бампера, якщо сам не може.
Ігор Показати IP 8 Грудня 2010 19:25
Ото Клімчук лоханувся! Йому потрібно,напевно, вивчати графік Ліги Чеміонів!
Вася до Ігор Показати IP 8 Грудня 2010 20:21
300 % правильно. І не туман, яйця, бюджет чи пенсійний фонд - все примітивно просто!
Вікінг Показати IP 9 Грудня 2010 00:06
Пріоритети зрозумілі. То Волинь - а то чергова гра "Донбаса"
M Показати IP 9 Грудня 2010 20:12
Та нашому Презу нас..ти на Волинь і Луцьк і взагалі Україну. Він як тварина - пожрать, потра..ться, зрєліща подивитись. До небайдужої, наївна панянко. Якраз Президент і повинен побачити, що в Луцька нема ні аеродрома, ні моста, будівлі, що розвалюються, роздовбані дороги. Тобто побачити, що його сраколизи - керівники в області і міста нічого не роблять.
наївна панянка Показати IP 10 Грудня 2010 20:29
Президент і повинен побачити, що в Луцька нема ні аеродрома, ні моста, будівлі, що розвалюються, роздовбані дороги.... І Вам не буде встидно за це? Як я Вас розумію! Ви ж не лучанин, Вам аби посміятися з когось, обматюкати тощо. Впевнена, якби Ви сіли у провладне крісло, то теж би нічогісінько не зробили! Подивилась би на Вас, коли читатимете схожі про Вас коменти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus