USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ясновидиця поскаржилася членам виконкому

3 Квітня 2013 12:26
Екстрасенс Наталя звернулася зі скаргою до Луцького міськвиконкому через те, що її оштрафували за розклеювання оголошення на стовпах про надання нею платних послуг. Депутати, однак, кажуть, що пані, як ясновидиця, мала б передбачити такий перебіг подій.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому Луцької міської ради 3 квітня.

За словами виконувача обов’язків начальника юридичного відділу Луцької міської ради Наталії Юрченко, «письменниця-екстрасенс» розклеювала на стовпах міста рекламні оголошення про надання платних послуг. Оскільки розклеювання заборонено, її оштрафували на 340 гривень. «Це мінімальний штраф. Але вона не згідна з ним. Каже, що не могла проводити свою діяльність, бо їй заважали то погода, то піст», - пояснила Наталія Юрченко.

Як з’ясувалося, ясновидиця ніде не працює і раніше до відповідальності не притягалася. Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зауважив: «Вона як ясновидиця мала б передбачити ці проблеми. Я її добре знаю і, враховуючи її матеріальні проблеми, чи можна відмінити штраф, адже у нас на стовпах багато що наклеєно?».

Утім, як зазначили юристи, раніше за таке порушення можна було обмежитися попередженням. А зараз таку норму відмінили, тож найменше покарання – мінімальний штраф. Єдине, що у цій ситуації залишається екстрасенсу Наталії, - звернутися до суду аби оскаржити штраф. Хоча Луцький міський голова Микола Романюк вважає, що санкції - в межах закону: «Ми маємо стежити за порядком у місті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Поклейщик Показати IP 3 Квітня 2013 12:31
У Луцьку навіть 40% зупинок не мають щитів для оголошень, а ті що є - такого маленького розміру, що 2-3 оголошення влазить. А скільки у Луцьку підприємців??? Щодня йде війна за шмат щитка, за день у 2-3 шари заклеюються. Ще й наглість штрафувати мають. Може їм на лобі оголошення клеїти, то нормально було б?
finder Показати IP 3 Квітня 2013 12:49
забавно, що наші депутатики (як мінімум, очевидно, пан Григорій Пустовіт) ходять до гадалок та провидиць... цікаво що вони в неї взнають? чи стануть вони депутатиками чи ні? Чи поб'ють їх за черговий закон чи ні? або інші причини :)
Eva Показати IP 3 Квітня 2013 13:22
Хто знає де знайти цю жіночку????
Оголошення Показати IP 3 Квітня 2013 13:23
Все правельно: тільки якби це будл оголошення податкової,міліції,міськради, суду-то ніхто б нічого не сказав...,тим більше не зробив би такого,а тут на тобі-проста людина, що не захотіла з Вами ділитися чи як?! Зробіть норм. місця для поклейки оголошень-тоді штрафуйте людей!!!
Батьківщина Показати IP 3 Квітня 2013 16:04
Потрібно було просто сказати що оголошення клеїли прихильники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus