USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ігор Палиця сказав, хто стане кандидатом в мери Луцька від «УКРОПу»

31 Травня 2018 21:19
Ймовірним кандидатом, який балотуватиметься на виборах міського голови Луцька є радник міського голови Ігор Поліщук. Разом з тим, остаточне рішення про висунення кандидатури прийматимуть на праймеріз всередині партії.

Про це голова Волинської обласної ради Ігор Палиця розповів під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» 31 травня.

На запитання журналістів про те, хто стане кандидатом від УКРОПу – Ігор Поліщук чи перший заступник міського голови Григорій Недопад він зазначив, що поки більше схиляється до першої кандидатури.

«Визначатиме партійна організація на внутрішніх праймеріз», – зазначив Ігор Палиця та додав, що довіряє Поліщуку та Недопаду, адже це правильні і чесні люди, які хочуть змінити Луцьк на краще.

Разом з тим, Ігор Палиця зауважив, що для початку потрібно, аби Верховна Рада проголосувала про призначення виборів у Луцьку. Адже рішення, як відомо, затягують вже більше року через те, що у провладної більшості немає кандидата на місцях, який міг би виграти вибори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Травня 2018 21:33
Треба чесного, як я.
valdis peish до АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Травня 2018 23:41
ні як я
Виборець. Показати IP 31 Травня 2018 22:29
А де Товстенюк? Йому вже не довіряють?
виборець Показати IP 31 Травня 2018 23:09
"А де Товстинюк? Йому вже не довіряють?" Звертаюсь до модератора, Я когось образив? Порушив правила сайту" Чому мій коментар видалили? Чому ви так боїтеся зовсім безобідних коментарів. Зроблю скрин з даного комента, розміщу на інших сайтах, нехай бачать який ваш сайт "демократичний" з "вільною свободою слова".
Лучанин до виборець Показати IP 1 Червня 2018 09:22
Коментарі не тільки видаляють, але й, що ще гірше, редагають, міняючи зміст висловлювання.
Анонім до виборець Показати IP 1 Червня 2018 11:08
Спробуй покоментувати на волиньпост)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus