USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Суд по вказівці обраних вирішує, хто керуватиме містом», – Ігор Палиця

4 Липня 2017 19:40
За вказівкою обраних осіб, залякані суди замість народу обирають, хто керуватиме містом. Натомість, всіх хто намагається протистояти узурпації називають російськими провокаторами та колаборантами.

Про це голова Волинської облради Ігор Палиця написав у Фейсбуці, коментуючи рішення суду по справі екс-секретаря Ігоря Поліщука.

Сьогодні, 4 липня, апеляційний суд задовольнив позовні вимоги звільненого депутатами екс-секретаря Луцької міськради Юлії Вусенко практично без судового процесу як такого – спочатку суд не збирався реєструвати апеляційні скарги, а під час слухання справи «забував» про них.

Депутат Григорій Пустовіт зауважив, що «якщо суд триває 15 хвилин - це не суд, а фарс». Адже саме стільки часу вистачило суду, аби винести рішення. Цю ж думку поділяє Ігор Поліщук, який розповів, що весь процес був імітацією: під час так званого розгляду справи в головуючого вже був готовий повний текст рішення суду, тобто справа була вирішена ще до засідання. Хоча адвокатам і сказали, що повний текст буде готовий тільки в четвер.

Коментуючи ці події, Ігор Палиця зауважив, що саме суди, залякані владою, а не депутати, делеговані народом, вирішують, хто буде керувати містом.

«За три роки керування Україною людьми, які прийшли до влади на «плечах» Майдану, Народ повністю втратив віру у правду та справедливість. Довіра до інституту Президента, Верховної Ради та Кабміну менше десяти відсотків. Сьогодні все, що відбувається не за сценарієм Обраних, - провокація Москви. А всі, хто говорить правду про Обраних - вороги та колаборанти.

Сьогодні Обрані за допомогою заляканих суддів, там де не можуть напряму через відсутність повноважень, намагаються керувати всім і вся, повторюючи Народу про виключну монополію Обраних на силу!

Сьогодні суд вирішує по вказівці Обраних, хто має керувати містом, замість жителів міста та обраних ними представників у міській раді, а завтра суд буде вирішувати за Народ, по вказівці Обраних, хто має керувати цим Народом!

Обрані, схаменіться та зупиніться, згадайте що Народ очікував, обираючи вас!», - заявив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Твіт Показати IP 4 Липня 2017 21:53
А вказівка обраних не вирішує, хто керуватиме містом,?
Богдан Сташинський Показати IP 4 Липня 2017 23:46
Мабуть про мирну передачу влади і мови не може бути...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus