USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Іспанка отруїлася під час обіду в ресторані із зіркою Мішлен

21 Лютого 2019 23:43
Одна жінка померла та 28 осіб постраждали після обіду в іспанській Валенсії в ресторані Riff, який удостоєний зірки Мішлен, повідомляє The Guardian.

Супутники померлої, її чоловік та син, наразі госпіталізовані. Повідомляють, що з 75 відвідувачів ресторану з 13 до 16 лютого отруїлися тільки 29. Переважно в потерпілих були легкі симптоми, наприклад, блювання.

Причина отруєння наразі невідома, а зразки страв зараз перевіряє Національний інститут токсикології. На час перевірки ресторан закрили, і його шеф-кухар заявив, що заклад не відкриють, поки немає гарантій безпеки всіх відвідувачів і персоналу ресторану.

Довідка. Зірка Мішлен - одна з найпрестижніших оцінок ресторану, запроваджена французькою компанією на початку ХХ сторіччя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВВК Показати IP 22 Лютого 2019 00:24
Їдальня на джерелах. Ревізор рекомендує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus