USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

«Істерика та емоції відійшли, залишився результат», – Поліщук про підвищення цін на рекламу

18 Квітня 2018 14:44
Збільшення плати за оренду білбордів для рекламістів показала результат у вигляді додаткових надходжень до міського бюджету. Так, прогнозований рівень проплат за березень за новими цінами - вище 70%. Про це на своїй сторінці в мережі написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

"Сьогодні зранку здійснював традиційний об'їзд міста і не побачив жодного борду з зображенням крові і надписами "вони вбивають наш бізнес", місце цих надписів зайняла комерція, знайти рекламну площину під соціальну рекламу непросто - все також зайняте комерцією, прогнозований рівень проплат за березень за новими цінами - вище 70%, від рекламних площин з моменту підвищення цін відмовились лише декілька підприємців, а на суд щодо оскарження рішення виконкому про підвищення цін на рекламу ні рекламісти, ні їх представники не ходять", - заголосив Ігор Поліщук.

Каже, мовляв, істерика та емоції відійшли, залишився результат.

"Результат у вигляді додаткових мільйонів гривень до міського бюджету", - додає.



Нагадаємо, нещодавно у Луцьку влада скасувала особливі пільги для одного сегменту бізнесу – рекламістів, піднявши вартість оренди, аби наповнювати бюджет міста та розвивати обласний центр. Втім, таке рішення обурило окремих активістів та політиків. Згодом виявилося, що хвилю протесту почали організовувати одні з тих, хто не дотримувався й старих правил і був у списку боржників.

Окрім того, свого часу радник Луцького міського голови Ігор Поліщук наголошував, що внаслідок підвищення тарифу на оплату за розміщення реклами на білбордах міська казна зможе отримати 10-11 мільйонів гривень щороку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тарас Показати IP 18 Квітня 2018 15:31
немає крові бо малий бізнес знекровлений.НайбільшІ в в Украіні коефпіцієнти податків на землю нерухомість і рекламу в Луцьку.На лежачі на міськрадівських депозитах мільйони купіть кожному депутату підручник з мікроекономіки де написано що піднятий на 1%податок мінусує на.1% зарплату найманих працівників.А то тільки вміють депутати пальонку бадяжити.
Віталій Показати IP 18 Квітня 2018 16:22
Погано дивився. Я сьогодні бачив, є. Поставили на коліна рекламістів, а тепер ще й насміхається. Про які особливі пільги йде мова???? Тарифи ж були на рівні інших міст. Бюрократи....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus