USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кошти, які раніше осідали в чиновників, тепер підуть на потреби лучан, – Поліщук

23 Лютого 2018 14:21
Підвищення ціни за рекламу на білбордах дасть змогу залучати в бюджет Луцька до 10-11 мільйонів гривень на рік.

Про це повідомив радник Луцького міського голови, депутат міськради Ігор Поліщук у Фейсбук, коментуючи заяву так званого експерта Волинського Центру розвитку урядування, колишнього заступника Луцького міського голови Сергія Григоренка про непопулярність та хибність такого рішення.

Нагадаємо, днями виконком підвищив плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів у Луцьку на 49 %. Натомість Сергій Григоренко назвав підвищення платні за рекламу на білбордах неправильним та таким, що вказує на непрофесіоналізм влади міста.

«Ось і проявився Сергій Григоренко, полум'яний лобіст різних видів бізнесу, лобізм якого в свій заохочувався на належному рівні», - прокоментував заяву Григоренка Ігор Поліщук. Та додав, що, завдяки такому рішенню, кошти, які раніше осідали в кишенях чиновників як вдячність за збереження знижки та не підвищення плати, тепер будуть йти в бюджет міста. І за ці гроші буде розвиватись освітня й медична галузі, а також їх спрямують на закінчення робіт з будівництва школи № 27.

«Коротко прокоментую ситуацію зі скасуванням знижки на зовнішню рекламу та подальше підняття тарифу на 49%.

Раніше у міський бюджет з одного білборду платили 900 гривень у зв'язку з раніше існуючою знижкою, щедро простимульованою людьми, близькими до колишньої влади. Нещодавно ми цю знижку ліквідували, внаслідок чого прогноз надходжень до бюджету збільшився орієнтовно на 3 мільйони гривень за рік.

Після цього було прийняте рішення про підвищення тарифу на 49%. Тепер з одного білборду в бюджет міста буде надходити за місяць орієнтовно 2850 гривень з ПДВ.

Одна сторона борду в Луцьку здається в оренду в середньому від 2500 грн в місяць (хоча є й борди, де одна сторона 6000 грн). Тобто, мінімальний дохід від здачі в оренду одного білборду, враховуючи всі підвищення, буде становити 2150 грн. Тому про збитковість й мови не може бути», - наголошує радник міського голови.

Зі слів Ігоря Поліщука, вжиті заходи збільшать доходи міського бюджету від зовнішньої реклами в рік до 10-11 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
ольга Показати IP 23 Лютого 2018 14:55
додушіть нещасних підприємців ще й цінами на рекламу. Не можна підвищувати ціни на рекламоносіі білоше 5-ти відсотків.
Лучанин Показати IP 23 Лютого 2018 16:43
Такі як ЦРУшники, як Ольги тільки сприяють тому, щоби назвати фамілії власників рекламнних щитів, а що саме страшне для них - ще і фамілії тих родичів, знайомих на кого вони оформлені. Починаючи від лавок з ду?нуватими спинками з рекламою.
11 Показати IP 23 Лютого 2018 19:00
Прибрати взагалі ті реклами . Біля там таму впала то добре що всі живі залишились . Гроші тільки в очах . На людське життя наплювати .
Лучани Показати IP 23 Лютого 2018 20:46
Та вже весь Луцьк один суцільний борд!(((( Демонтувати як мінімум 50%!!
Віталій Показати IP 23 Лютого 2018 20:50
В кінці кінців підвищення цін віддібється на простих споживачах, оскільки відповідно і буде збільшена собівартість продукції, яка рекламується... Все для народа. Піднімати тарифи на розміщення бордів двічі протягом двох місяців це жах. В загальному тариф зріс у 2,7 рази!!!!!
Віталій Показати IP 23 Лютого 2018 20:54
Помилка: - є щити односторонні - яка ж тоді прибутковість в 2150 грн.?????
Олег Показати IP 23 Лютого 2018 21:30
Якщо я простий підприємець - скільки ж мені коштуватиме тепер реклама мого товару?????? Міська влада Ви заганяєте малий бізнес Луцька нижче плінтуса ((((( Одумайтеся...
Активіст до Олег Показати IP 23 Лютого 2018 22:17
Ви думаєте тільки про свої кармани . На телебачення радіо давай те свою рекламу . Бікборди всі прибрати до одного . Завішали все місто що пересуватись небезпечно .
Иван до Активіст Показати IP 23 Лютого 2018 22:51
Стукаешься головой об бигборды??? ходи по тротуарам трезвый, не виляй по обочинам
Олег до Активіст Показати IP 23 Лютого 2018 23:13
Ви цікавилися тарифами на телебаченні?
Я до Олег Показати IP 24 Лютого 2018 08:49
Роби якісний товар і не треба буде через борд мозги запудрювати і місто забруднювати
Їван до Олег Показати IP 24 Лютого 2018 12:41
Ото вилазь з під плінтуса і гайда на завод працювати! А то вже зовсім позажирались, крутите таким баблом що простому чоловікові і в сні не снились ще й плачетесь що вас заганяють під плінтус. Попахай як всі нормальні люди на одну зарплату отоді й поймеш почому кусок хліба
Житель Показати IP 24 Лютого 2018 08:48
Правильно! Підвищити тарифи та демонтувати половину! А то вже зовсім обнагліли з тою рекламою! Ніякоі естетики- як не ковбаса , так якась гола ж... на тих бордах. А про аудіо реклами на бордах взагалі мовчу! Це ж здуріти можна слухати одне й те ж через той борд! В тій рекламі одні мінуси і жодного плюса!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus